Metode pentru a trata tusea copiilor naturist si eficient.

Tusea la copii

Sezonul rece aduce o mare frecventa a virozelor in randul micutilor. Bronsitele, otitele, pneumoniile pot sa apara ca niste complicatii ale unor „banale” raceli la copii.

De aceea, copii necesita supraveghere si tratament de la primele simptome. Medicina naturista ofera leacuri, atat pentru cresterea imunitatii copiilor, cat si pentru ameliorarea gripei sau racelii.

Tusea este un act reflex de eliberare a secretiilor care astupa caile respiratorii inferioare si superioare(bronsiole, bronhii, trahee), dar uneori tusea poate epuiza copilul si ii poate afecta respiratia si oxigenarea, de aceea trebuie sa fie ameliorata.

1 Lemnul dulce

Lemnul dulce este o planta cu efecte deosebite in afectiuni precum gripa, raceala, bronsita, tuse seaca, tuse iritativa.

Lemnul dulce creste imunitatea organismului si stimuleaza expectoratia, usurand eliminarea secretiilor din caile respiratorii si calmand tusea. Se poate administra la copii sub forma de ceai sau comprimate cu extract de lemn-dulce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Digestie ușoară după o masă copioasă Împreună în arte și simțiri

2 Socul

Socul se recomanda in tratarea bronsitei si racelii. Socul fluidifica secretiile bronsice, stimuleaza transpiratia, este antiinflamator, expectorant si antiviral. Se recomanda copiilor infuzie din flori de soc 2-3 cani /zi.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri