22 Iulie 2013 publicat în Copil 70 share-uri

Un animal de companie devine, cu timpul, un adevarat membru al familiei. Insa cresterea unui animal implica deopotriva avanataje si riscuri.

• Nu lasati copiii sa pupe animalul.

• Nu lasati copiii sa se apropie de animal daca acesta s-a imbolnavit.

• Supravegheati copilul cand se joaca cu animalele pentru a evita eventualele incidente neplacute

precum zgarieturi sau muscaturi.

Pentru mai multe sfaturi si idei te invitam sa accesezi forumul Kidz, rubrica Copii. Iata ce spun cateva dintre cititoarele noastre despre acest subiect:

garbo229279: "Papagalii sunt usor de ingrijit. Dar ar fi bine sa fie 2. Dezavantajul este ca nu interactioneaza cu omul.

Pisica isi va face toata viata nevoile in casa...bineinteles ca la cutiuta. Ii cade mereu parul. Pisica este independenta , ea fiind legata de casa si nu de stapan in general.

Catelul este un animalut cu care poti interactiona. El se ataseaza de stapan.....doar o persoana din casa. Dezavantajul este ca are nevoie de 2 plimbari zilnice. Dar este de departe cel mai bun companion."

ekatennka: "Daca locuiesti intr-un apartament, nu cumpara niciun animal de companie, pentru ca efortul pe care trebuie sa il depui in vederea intretinerii curateniei atat a animalului, indiferent ce este ( caine, papagal, hamster sau pisica) este foarte mare, iar fetita ta este prea mica pentru a invata ce inseama responsabilitatea unui animal in casa.

Animalele tinute in apartament sunt chinuite de lipsa de spatiu si libertate, asa ca mai bine explica-i acest lucru fetitei tale inainte de a lua o decizie nepotrivita."

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri