Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Horoscopul copiilor Octombrie 2013

Horoscopul copiilor: Zodia Berbec

Desi vremea este mohorata si racoroasa, nativul din zodia Berbec este plin de energie in luna octombrie si are chef sa se implice in fel de fel de activitati.

Nu sta locului o clipa, iar dumneavoastra trebuie sa va adunati toate fortele pentru a face fata energiei debordante a micutului Berbec.

La scoala, nativul din Berbec se arata a fi un elev silitor, care nu va face niciun fel de probleme. Profesorii sunt foarte multumiti de el, la fel si dumneavoastra, asa ca ar fi bine ca din cand in cand sa ii oferiti cate o recompensa.

In ceea ce priveste sanatatea copilului Berbec nu sunt probleme, dar fiti totusi precauti la posibilele raceli si gripe pe care ar putea sa le capete. O cana calda de ceai cu miere si lamaie in fiecare zi ii va creste imunitatea si va tine virusii la distanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul copiilor: Zodia Taur

Copilul din zodia Taur este foarte preocupat de tot ceea ce inseamna scoala in aceasta luna. Se implica in activitati educative si vrea sa mearga la toate concursurile si olimpiadele scolare.

Avand o fire calda si sensibila, va sfatuim sa il sprijiniti pe micutul Taur in tot ceea ce vrea sa intreprinda, altminteri va fi dezamagit si isi va pierde curajul si increderea in sine.

Relatiile sociale ale copilului Taur sunt demne de invidiat, reuseste cu mare usurinta sa se imprieteneasca cu toti copiii, iar la scoala colegii il apreciaza si ii cer ajutorul ori de cate ori au nevoie.

Cititi si:

Animale pentru copii in functie de zodie

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri