Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Gemeni

Micutul din zodia Gemeni este foarte comunicativ in aceasta luna si nimic nu ii poate satisface curiozitatile.

El manifesta o mare sete de cunoastere, asa ca va recomandam sa il implicati pe prichindel in cat mai multe activitati culturale si educative.

La scoala, micutul dumneavoastra le poate da ceva batai de cap profesorilor, fiind in permanenta o fire jucausa si nelinistita.

In ciuda acestui fapt, copilul din Gemeni poseda si o inteligenta iesita din comun, asa ca va acumula imediat informatiile de la orele de curs.

In ceea ce priveste sanatatea, nativul din Gemeni poate intampina mici probleme digestive. Nu este cazul sa va ingrijorati, ci doar sa acordati o atentie mai mare alimentatiei si sa ii oferiti mai multe fructe si legume.

Horoscopul copiilor: Zodia Rac

Nativul din zodia Rac simte o nevoie acuta de a sta in sanul familiei in aceasta luna. Se tine dupa fusta mamei la orice pas si vrea cu orice pret sa primeasca multa atentie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Va recomandam sa il implicati pe cel mic in activitatile casnice si sa incercati sa petreceti cat mai mult timp alaturi de el.

In ceea ce priveste scoala, micutul Rac este, de asemenea, foarte implicat si exceleaza in domeniul limbii si literature romane.

Luna aceasta si-ar putea descoperi anumite talente, asa ca fiti alaturi de el si oferiti-i tot sprijinul dumneavoastra.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri