Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Relatia cu profesorii si colegii este una demna de laudat. Fiind o fire prietenoasa si ascultatoare, copilul Rac se va intelege bine cu toate persoanele din jurul lui.

Horoscopul copiilor: Zodia Leu

Copilul nascut sub semnul zodiacal al Leului vrea sa se faca remarcat luna aceasta si sa fie in centrul atentiei cu orice pret. Ii place sa fie laudat si apreciat si are o abilitate deosebita de a atrage atentia celor din jur.

De aceea, va sfatuim sa il inscrieti pe micutul Leu la cursuri de teatru, actorie, muzica sau dans si sa il ajutati sa isi descopere si sa isi conserve talentele.

In ceea ce priveste starea de sanatate a copilului Leu, nu aveti de ce sa va faceti niciun fel de griji, deoarece este mai sanatos si mai plin de energie ca niciodata.

Aveti grija doar la alimentatie si incercati sa reduceti din consumul de dulciuri si sa le inlocuiti cu fructe: micutul Leu ar manca bomboane si ciocolata la nesfarsit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul copiilor: Zodia Fecioara

Nativul din zodia Fecioara este un copil perfectionist, destul de greu de multumit. Nu va accepta niciodata sa mearga la scoala daca nu are toate temele puse la punct sau sa lase vreo activitate neterminata.

Copilul din zodia Fecioara adora sa isi petreaca timpul alaturi de cei dragi si, de aceea, cauta intotdeauna sa aiba pe cineva in preajma.

Va sfatuim sa incercati sa stati mai mult timp langa micutii din Fecioara sau sa le permiteti sa isi cheme prietenii in vizita.

Referitor la starea de sanatate a Fecioarelor, va sfatuim sa aveti ceva mai multa grija luna aceasta, deoarece Fecioarele sunt sensibile si se pot imbolnavi cu usurinta.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri