Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Balanta

Copilul nascut in zodia Balanta manifesta luna aceasta un interes deosebit pentru cumparaturi si schimbarea garderobei.

Fie ca au vazut la colegi vreo jacheta draguta, fie in vitrina magazinului de langa scoala, micutii Balanta va vor solicita atentia si sprijinul financiar pentru achizitionarea de noi hainute si jucarii.

La scoala, copilul din Balanta se va arata putin delasator, asa ca va sfatuim sa fiti cu ochii pe el si sa il tineti sub supraveghere atunci cand are teme de facut, pentru ca are tendinta de a se plictisi repede si de a le trata superficial.

In relatia cu colegii si prietenii, prichindelul nascut sub semnul Balantei este foarte apreciat si are abilitati de a fi un bun mediator, de aceea orice mic conflict aparut intre copii va fi rezolvat fara doar si poate de copilul Balanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul copiilor: Zodia Scorpion

Daca aveti acasa un copil nascut sub semnul zodiacal al Scorpionului, ei bine, dragi parinti, atunci trebuie sa va canalizati toata rabdarea si energia spre micutul vostru, deoarece are momente cand este de neinteles si nimic nu il poate multumi.

La scoala insa, nativul din Scorpion este un elev model, are o inteligenta demna de invidiat si o capacitate de concentrare foarte puternica, astfel ca indiferent de conditii, copilul Scorpion nu va lasa niciodata un proiect neterminat, ba chiar il va finaliza inainte de termen.

In ceea ce priveste starea de sanatate a copilului Scorpion, va sfatuim sa aveti grija la alimentatia lui, deoarece ar putea intampina unele probleme digestive, din cauza unui program de masa neregulat.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri