Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Sagetator

Nativul nascut in zodia Sagetator este foarte inteligent, ambitios si sociabil. Nu suporta spatiile limitate, el adora sa aiba libertate de miscare si sa calatoreasca, de aceea va sfatuim sa mergeti cu micutul dumneavoastra in excursii ori de cate ori aveti ocazia.

In ceea ce priveste relatiile cu profesorii si colegii, copilul din Sagetator nu intampina niciun fel de probleme, este sociabil si prietenos, fapt pentru care este intotdeauna dorit si apreciat de catre cei din jur.

Micutul Sagetator este un excelent coordonator si nu ar fi exclus sa fie numit seful clasei sau desemnat sa conduca vreun proiect scolar.

Horoscopul copiilor: Zodia Capricorn

Daca sunteti parintii unui copil Capricorn, felicitari! Copilul dumneavoastra este o adevarata comoara!

Ordonat, perfectionist, ambitios si extrem de bine organizat, nativul din Capricorn nu va va face niciodata probleme, ba din contra, veti avea in permanenta motive sa il laudati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Micutului Capricorn ii place sa fie responsabil, sa aiba sarcini de indeplinit, asa ca va recomandam sa il implicati in treburile casnice, deoarece acest lucru ii va face placere si ii va creste stima de sine.

In ceea ce priveste relatiile sociale ale prichindelului Capricorn, acesta manifesta deschidere si se imprieteneste usor cu persoanele din jurul sau, ajungand chiar sa lege prietenii de durata.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri