21 Octombrie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

World Vision Romania anunta lansarea programului „Donator de Viitor”, primul demers de tip „child sponsorhip” din Romania, prin care organizatia ofera posibilitatea romanilor de a contribui la schimbarea destinului unei comunitati defavorizate, sustinand copiii din acea comunitate.

Impactul donatiei pentru comunitate

Prin intermediul programului „Donator de Viitor”, fiecare sustinator al campaniei ajuta World Vision Romania sa contribuie la schimbarea in bine a vietii celor 600 de copii, schimband lumea in care ei traiesc. Astfel, plecand de la faptul ca bunastarea copilului este strans legata de bunastarea familiei sale si a comunitatii in care traieste, World Vision Romania va lucra alaturi de oamenii din fiecare comunitate pentru a rezolva problemele cu care se confrunta, astfel incat membrii ei sa devina capabili sa işi ia soarta in propriile maini şi sa isi ingrijeasca mai bine copiii.

„Credem cu tarie ca cea mai buna solutie pentru eradicarea saraciei, una care sa dureze, presupune a lucra alaturi de oamenii dintr-o comunitate pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta, in vederea construirii unei comunitati mai bune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Astfel, prin acest program de dezvoltare comunitara, lucram cu comunitatea pentru a afla cele mai mari nevoi ale acesteia, alcatuim planul de activitate cu membrii si liderii comunitatii, punem planul in practica impreuna si, in ultima etapa, pregatim membrii comunitatii pentru ca ei sa stie cum sa aiba grija de ceea ce au construit si sa dobandeasca noi resurse pentru a beneficia de o dezvoltare continua si durabila”, a afirmat Catalin Andrew Popa, Director National World Vision Romania.

Foto copii veseli@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri