8 Noiembrie 2013 publicat în Copil 73 share-uri

Personajele Disney sunt cele care ne fac viata frumoasa si ne-o coloreaza in culorile copilariei, indiferent de varsta pe care o avem. Si de parca nu era suficient, minunatele personaje Disney ne dau, intr-o maniera foarte frumoasa, lectii de viata, pe care sa le transmitem mai departe copiilor nostri.

Fie ca suntem copii, adulti sau parinti, cu totii iubim filmele de animatie si personajele Disney care dau culoare copilariei si, mai tarziu, vietii noastre si ne incalzesc inimile ori de cate ori le vedem sau ne amintim de ele. Si, desi am putea crede ca sunt niste simple filme care au rolul de a ne amuza, in profunzime, filmele si personajele Dinsey ne dau sfaturi subtile despre intelepciune si adevarate lectii de viata, invatandu-ne sa ne iubim atat pe noi insine, cat si pe cei din jur, sa fim buni si onesti.

Iata, in continuare, cele mai populare 10 citate despre viata ale personajelor Disney, pe care orice parinte ar trebui sa i le faca cunoscute copilului sau!

10 Citate de la personajele Disney

1. “Un adevarat erou nu este masurat dupa marimea puterii sale, ci dupa puterea inimii sale” – Hercule

Hercule transmite copiilor ca, in viata, nu conteaza numai sa fii puternic si sa detii controlul, ci mai mult conteaza sa fii un om inimos si sa le oferi sprijinul tau celor care au nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

2. “Daca nu poti spune ceva dragut, atunci mai bine nu spune nimic!” – Bambi

Haioasa caprioara Bambi considera ca adevarul este intotdeauna important, insa trebuie sa acordam mare atentie felului in care il spunem, deoarece ii putem rani pe cei dragi. Daca trebuie sa spui ceva, atunci spune-o cu dragoste si respect!

3. “La fel ca in multe alte situatii, nu exteriorul conteaza, ci ceea ce este in interior” – Aladdin

Aladdin este de parere ca putem fi frumosi, putem avea haine scumpe si elegante si parul coafat, insa ceea ce conteaza nu sunt toate aceste accesorii, ci ceea ce detinem in interior: inima si atitudinea fata de ceilalti. Focusandu-ne pe inima, ii vom face pe oameni sa ne placa pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce avem.

Foto Bambi@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri