8 Noiembrie 2013 publicat în Copil 73 share-uri

Personajele Disney sunt cele care ne fac viata frumoasa si ne-o coloreaza in culorile copilariei, indiferent de varsta pe care o avem. Si de parca nu era suficient, minunatele personaje Disney ne dau, intr-o maniera foarte frumoasa, lectii de viata, pe care sa le transmitem mai departe copiilor nostri.

4. “Trecutul ne poate rani! Dar putem fugi de el sau putem invata cate ceva din el” – Regele Leu

Regele Leu considera ca a creste este echivalent cu a cunoaste greutatile vietii, dezamagirile si esecurile, insa ne sfatuieste sa nu ne lasam niciodata doborati, ci sa mergem mai departe si sa privim trecutul ca pe o experienta de viata din care avem ce invata.

5. “Daca mergi pe urmele unui strain, vei invata lucruri pe care nu le-ati stiut niciodata” -
Pocahontas

Este simplu sa crezi ca in viata totul este asa cum vrei tu, ca traiesti cum vrei si ca toata lumea procedeaza ca tine. Pocahontas ne spune insa ca lumea este atat de mare si de frumoasa si ne ofera atat de multe, inca este pacat sa ne lasam orbiti doar de credintele noastre si sa refuzam sa ne deschidem mintea si inima.

6. “Intotdeauna lasa-te ghidat de constiinta!” – Pinocchio

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Pinocchio ne sfatuieste ca atunci cand avem de luat o decizie, sa punem in balanta toate posibilitatile pe care le avem si sa o alegem pe cea spre care inima noastra inclina si care ne face cu adevarat fericiti.

7. “Intr-o familie nimeni nu este vreodata lasat in urma si nimeni nu este vreodata uitat” – Lilo&Stitch

Unitatea care trebuie sa existe intr-o familie este similara cu unitatea care exista intre cele 10 degete de la maini. Intr-o familie, toti membrii trebuie sa se iubeasca intre ei, sa se respecte, sa se ajute si sa isi ofere spijin reciproc, indiferent de situatiile si greutatile cu care se confrunta.

8. “Chiar si miracolele au nevoie de timp” – Cenusareasa

Cenusareasa stie cel mai bine ca este atat de greu sa astepti si sa ai rabdare, dar, in viata, orice lucru are nevoie de timp pentru a se concretiza. Chiar si atunci cand vrem sa invatam o limba straina sau sa cantam la un instrument, avem nevoie de timp. Asa ca trebuie sa invatam sa fim rabdatori si lucrurile bune vor veni de la sine.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

9. “Cate lucruri am facut si este abia 8 dimineata” – Rapunzel

Trezeste-te devreme dimineata, nu lenevi in pat si descopera lumea! Sunt atat de multe lucruri de facut, trebuie doar sa vrei sa faci fata provocarilor si sa iti invingi orice fel de teama, sa iti stergi lacrimile si sa mergi mai departe orice-ar fi!Indrazneste sa faci tot ceea ce ai visat si ti-ai dorit dintotdeauna!

10. “O minciuna pastrata creste si creste pana ajunge la fel de simpla ca nasul de pe fata ta” – Pincocchio

Minciuna este unul dintre cele mai urate lucruri pe care le putem face si prin care ii putem rani pe ceilalti. Pinocchio ne sfatuieste sa fim onesti, sa spunem intotdeauna adevarul, sa acceptam atunci cand gresim, sa ne cerem scuze si sa incercam sa ne reparam greseala, deoarece nu exista greseala care sa nu poata fi iertata si reparata, exceptand minciuna.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Foto Pinocchio@Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

10 Citate amuzante despre copii

10 Curiozitati despre bebelusi

7 Curiozitati despre creierul bebelusului

10 Citate memorabile despre mame

10 Lucruri ciudate si interesante despre sarcina si nastere

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri