Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

De asemenea, cerealele si ceaiurile din plante vor fi pe placul prichindeilor nascuti sub semnul zodiacal al Fecioarei.

Zodia Balanta

Micutii nascuti in zodia Balantei acorda o mai mare importanta aspectului fizic si altor activitati decat regimului alimentar. Copiii din zodia Balanta au tendinta de a manca orice, pe apucate, fapt care le poate afecta destul de grav starea de sanatate.

Pentru a avea o sanatate perfecta, prichindeii din Balanta au nevoie de echilibru in regimul alimentar, de respectarea orelor de masa si de o alimentatie cat mai bogata in vitamine.

Aveti grija ca micutii vostri sa evite mancarurile picante si pe cele care provoaca aciditate si lasati-i sa incerce diverse sosuri si salate de legume.

De asemenea, evitati pentru cei mici dulciurile din comert si oferiti-le o gama variata de fructe precum: avocado, kiwi, ananans, banana, mere, portocale, rodii. Sunt mult mai bune si mai sanatoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Scorpion

Copiii nascuti sub semnul zodiacal al Scorpionului sunt lacomi si pofticiosi si ar manca orice le iese in cale, asa ca, dragi parinti, trebuie sa manifestati o atentie deosebita pentru regimul alimentar al celor mici si sa incercati sa le creati un echilibru in ceea ce priveste alimentatia.

Micutii Scorpioni au nevoie de alimente care sa contina calciu, proteine si vitamina C pentru a-si mentine o stare buna de sanatate si pentru a avea energia necesara de a se implica si in alte activitati.

Va recomandam sa le preparati copiilor vostri gratar de pui si vita, salate de legume si fructe si mancaruri pe baza de dovlecei, morcovi, telina si varza. De asemenea, dat fiind faptul ca au nevoie de calciu, este bine ca din timp in timp sa consume produse lactate.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri