13 Mai 2014 publicat în Copil 11 share-uri

Tinerii care nu au timp de pierdut sunt asteptati in Tabara Coolturala BookLand, unde vor trai o experienta de neuitat in cea mai distractiva si inteligenta vacanta de vara. Cea de-a doua editie a evenimentului, isi deschide portile din 29 iunie pana pe 7 septembrie, pentru copiii cu varsta intre 11-19 ani, care vor sa invete si sa se distreze alaturi de artisti, scriitori, actori si oameni de afaceri.

Comunicat de presa

Tabara Coolturala BookLand se va desfasura concomitent in trei dintre cele mai frumoase locuri ale tarii (Valea Lotrului - Valcea, Bran - Moeciu si Muntii Apuseni), fiind structurata pe 10 module a cate o saptamana fiecare.

Proiectul, unic in Romania, se axeaza pe o diversitate de programe care vizeaza activitati bazate pe dobandirea de cunostinte si abilitati, intr-un mod extrem de placut si recreativ. Tinerii sunt asteptati sa faca excursii pe munte, foc de tabara, calarie, inot, fotbal, tiroliana, dar si workshop-uri inspirationale pe teme de literatura, teatru, film, muzica, astrologie, psihologie practica si antreprenoriat.

Adolecentii isi vor dezvolta creativitatea si gandirea antreprenoriala printr-un mix echilibrat de activitati coolturale traind 7 zile cat in 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Mai multe detalii si informatii despre inscrieri pe www.book-land.ro/tabara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri