21 Octombrie 2014 publicat în Copil 23 share-uri

Preocupata permanent de dezvoltarea sanatoasa a copiilor, compania Johnson & Johnson sustine Crucea Rosie Romana in proiectul „Mese calde pentru copii defavorizati”, oferind mii de mese calde copiilor care intr-adevar au nevoie. Prin aceasta actiune, peste 60 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, proveniti din familii defavorizate din Alexandria, vor beneficia de mese calde in perioada 20 octombrie - 19 decembrie 2014.

Comunicat de presa

Judetul Teleorman face parte din regiunea sudica, una dintre cele mai sarace zone din Romania. Scopul acestui proiect este de a veni in sprijinul unor copii proveniti din familii nevoiase din Alexandria, care nu isi pot asigura necesarul de hrana zilnica, oferind astfel o masa calda, timp de 5 zile pe saptamana, pe o perioada de 2 luni.

Crucea Rosie Romana si sustinatorul acestui proiect, Johnson’s baby, va invita sa va alaturati initiativei, oferind o donatie de 2 euro la numarul de SMS 8863 (valabil in orice retea). Oricine doreste sa ajute copiii defavorizati se poate implica in cadrul campaniei „Mese calde pentru copii defavorizati” printr-o simpla donatie la numarul de SMS mai sus mentionat.

„<Mese calde pentru copii defavorizati> este promisiunea Johnson’s baby pentru 2014. Ne dorim ca, prin intermediul acestei campanii, sa aducem un sprijin fundamental la imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor din familii defavorizate. Ȋn acelasi timp, vrem sa oferim publicului un cadru inspirational care sa ii ofere posibilitatea implicarii active prin strangerea de fonduri si, astfel, sa contribuim la ajutorarea a cat mai multor copii defavorizati din Romania”, a declarat Bogdan Berdea, Business Development Manager Mass - Johnson & Johnson Consumer Romania.

„Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania vine, inca o data, in sprijinul familiilor defavorizate si saluta initiativa Johnson & Johnson. Suntem increzatori ca romanii vor da dovada de solidaritate fata de semenii lor aflati in dificultate si le multumim anticipat tuturor celor care vor sustine acest proiect, prin oferirea de donatii”, a declarat Mihaela Geoana, Presedinte al Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania.

Proiectul „Mese calde pentru copii defavorizati” este o actiune la nivel european ce se desfasoara in sase tari din regiune: Romania, Croatia, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, beneficiind de suportul companiei Johnson & Johnson si al Societatilor Nationale de Cruce Rosie din tarile enumerate anterior.
52,2% dintre copiii romani prezinta risc de saracie si excluziune sociala, fata de media europeana care este de 28%, conform unui studiu realizat de UNICEF in 2012. Copiii din Romania sufera de foame sau din lipsa satisfacerii altor nevoi esentiale existentei. Saracia acuta si lipsa posibilitatilor de a-si asigura strictul necesar zilnic ii determina pe parintii din familiile sarace sa isi priveze copiii de hrana atat de necesara si esentiala in dezvoltarea unui copil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri