Rechizitele de școală pot fi extrem de simpatice. Am găsit câteva lucrușoare drăguțe pentru copilul care se pregătește de un an nou școlar și ți le prezentăm și ție, ca să știi ce să îi alegi pentru birou. Atunci când va avea teme de făcut, cu siguranță că îi va fi mai ușor să le lucreze dacă are instrumente de școală cât mai colorate.

Bun. Iată-te cu emoții pentru că nu știi dacă ai ales tot ce îi trebuie pentru școală, te temi că sigur ai uitat ceva sau că nu îi va plăcea ce i-ai achiziționat. Să spunem că deja i-ai pregătit ghiozdanul și știi cum vor decurge lucrurile în acea primă zi de școală. Plecați împreună, râdeți pe drum, discutați. Dar asta ca să vă ascundeți emoțiile unul altuia. Nu o să recunoască cineva, oricum, că nu este pregătit pentru ce înseamnă să fie elev - nici tu, nici micuțul. 

Așa cum spuneam deja, îi poți face activitatea de elev mai plăcută și mai ușoară dacă îi alegi câteva rechizite drăguțe. Câteva dintre acestea sunt propuse mai jos și cu siguranță că te vor face și pe tine dornică să ai pentru tine unele pe birou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Cutie pentru prânzul de școală 

Să aibă o masă sănătoasă la școală este vital pentru a avea energie care să îl ajute să se concentreze. Motiv pentru care ar fi mai important să aibă un pachețel de acasă cu prânz, decât să cumpere diverse produse fast food ca să își potolească foamea.

Pentru asta, o cutie pentru alimente este perfectă ca să își păstraze mâncarea până când ia pauza de masă.

Vezi preț

Jurnal de activități pentru elevi  

O să învețe să scrie sau poate știe deja. Și dacă îi place să se joace cu cuvintele și este și ceva mai nostalgic, poate ține un jurnal să își noteze cele mai dragi amintiri.

Dar nu trebuie musai să facă asta - poate nota într-un notebook și orar, program, activități. Cu siguranță că va găsi o întrebuințare unui jurnal cât mai colorat.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Vezi preț

Penar și ghiozdan The Hobbit

Poate ați văzut împreună trilogia The Hobbit: Hobitul. Așa că ar fi păcat, mai ales dacă este fan, să nu aibă rechizite personalizate cu personajele preferate din seria ecranizată de la J.R.R. Tolkien.

Noi am găsit și un penar și un ghiozdan licențiate cu aceste filme - îi vor fi dragi de purtat la școală și se va mândri cu ele. 

Vezi preț

Tablă de scris pentru copii

Nu este cea mai mare tablă pe care o poate avea în camera lui, dar cu siguranță că se va distrat notând formule matematice sau interpretând poezii cu propriile mecanisme.

Dimensiunea unei table este de 15x24 centimetri și este prevăzută cu suport pentru cretă - de altfel inclusă la fiecare dintre cele două modele.

Vezi preț

Suport de agrafe pentru birou

Să sperăm că îi va plăcea să citească cât mai mult și că va petrece mult timp în universuri accesibile doar prin cărți. Sau poate va munci prin culegeri, prin manuale și va avea semne de pus cu o agrafă de birou.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Dacă da, un suport pentru a le păstra ordonat este vital. Se vede minunat pe masa de lucru, având în vedere cât de caraghios este.

Vezi preț

Suport pentru accesorii de birou

Din capitolul rechizite simpatice pentru școală, am găsit un suport amuzant pentru accesorii de birou. Sub forma unui creion, poți depozita în acesta … creioane. Bine, bine și alte instrumente de scris cum ar fi carioci, pixuri și stilouri.

Este prevăzut cu capac cu închidere și extrem de încăpător, astfel că poate depozita aici cât mai multe produse. 

Vezi preț

Călimara și suport pentru călimara

Câteodată îmi este dor să scriu cu un stilou și să îl umplu cu cerneală din călimară. Poate sta fără grijă ca o varsă dacă îi cumperi un suport pentru călimară.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon

Noi am găsit două opțiuni superbe, cu un design vintage și întrebuințare practică. Ne plac nu doar pentru aspectul ăla patinat sau că arată grozav, cât mai ales pentru cât de utile sunt.

Vezi preț

Încurajăm ca în prima zi de școală să îi fii alături. Că este vorba despre prima zi, despre intrarea la liceu sau chiar la facultate. Cu siguranță că mereu îți vei vedea copilul mic, indiferent de ce vârstă are. Să îl încurajezi este extrem de important, iar dacă îl asculți și înțelegi se va crea o legătură puternică. 

Eh, până să trecem la discuții mai profunde reluăm propunerea - alege-i pentru școala rechizite cât mai simpatice. Cu siguranță că și sporul la făcut teme va fi unul mai mare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri