Căsuțele de joacă pentru fetițe sunt uneltele potrivite pentru a le ajuta să își pună imaginația să răspundă provocărilor. Cu cât sunt mai mici, cu atât cheful de joacă este mai mare și scenariile pe care acestea le pun în scenă sunt interesante. Am ales câteva cămăruțe și căsuțe de joacă pentru copilele care încă visează.

Ca un copil să aibă o căsuță de joacă este mai important decât ai tinde să crezi la prima vedere. Pentru că joaca asta aparent nevinovată nu este doar o banalitate. Când micuțele își pun imaginația pe tavă în jonglarea cu cămăruțe, păpușele și accesorii în căsuțe, acestea învață mai multe decât ai crede. 

Ca să îți spunem doar câteva avantaje ale faptului că un copil se joacă cu o casă de păpuși, îți spunem că acesta învață concret despre matematică și despre scală, unități de măsură. Pentru că făcând totul în miniatură, va avea o altfel de perspectivă. Micuții pot gândi propriile accesorii cu care să accesorizeze căsuțele, iar simplul fapt că vor colabora va însemna mai multă comunicare și timp petrecut împreună. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Căsuțele nu sunt doar pentru fetițe - acestea vor putea socializa mai ușor și mai bine cu băiețeii. Se impun și câteva reguli de joacă, cum ar fi ora sau spațiile libere de explorat, ceea ce înseamnă din nou responsabilitate. Lucru care disciplinează frumos și eficient, cuminte. 

Căsuțe de joacă pentru fetițe

Mai multe modele de căsuțe din povești pentru o prințesă răsfățată. Noi nu ne-am putut decide doar la un singur model și am făcut un colaj cu mai multe propuneri. Sunt tipare clasice care cuceresc prin detaliile fidele - disponibile în culori variate și cu LED-uri pentru o ambianță plăcută.

Nu trebuie să stai cu grijă că cei mici se pot răni: căsuțele nu au cuie sau șuruburi, cântăresc puțin peste un kilogram. Ce merită de menționat este că macheta nu este asamblată și va însemna implicarea tuturor celor din familie, ocazie cu care copilul își va dezvolta dexteritatea și abilitatea, dar mai ales răbdarea. Împreună cu nerăbdarea.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Vezi propuneri

Ansamblu căsuța de joacă pentru fetițe 

Un ansamblu cu căsuțe de joacă pentru fetițe este fix ce îi spune numele: un complex din mai multe așezări. Unul care este potrivit și pentru copii, și pentru adulți - va pune la încercare dibăcia în asamblare și imaginația cu care vă jucați.

La etaj este o casă principală, iar restul este compus din terase, curte și căsuțe de vară cu locuri de joacă pentru păpuși. Aproape un întreg cartier, unul care vine la pachet și cu o cutiuță muzicală pentru a obține o atmosferă minunată. 

Vezi pret

Cameră de păpuși cu jucării

Dacă vreți să începeți cu ceva mai puțin solicitant, pentru început puteți opta doar pentru o cameră dintr-o căsuță de joacă pentru copii. Asta nu înseamnă că asamblarea este mai ușoară sau că distracția mai mică pentru că regulile rămân aceleași. Doar numărul de piese este redus, compensându-se totul cu detaliile delicate și prin lucrătura meticuloasă. 

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Toate modelele sunt vopsite în nuanțe plăcute la vedere, piesele fin realizate din lemn, plexiglas, hârtie și materiale textile. Pregătiți?

Vezi pret

Machetă de asamblat pentru cameră de studiu copii

Dacă îi zice camera de studiu pentru copii, nu înseamnă că nu face parte tot dintr-o căsuță de joacă. Doar că acest ansamblu se remarcă prin ceva mai complex și macheta este ceva mai solicitantă pentru finalizare.

Ar mai fi de menționat și faptul că fiecare dintre modelele disponibile are o anumită temă în ideea căreia s-a construit pentru a încuraja pasiuni. Este incredibil câte poți realiza când ești mic!

Vezi pret

Acum nu o să te mințim și nu o să îți spunem că vei fi tentată și tu să te joci puțintel cu căsuța aia. Dar asta nu este ce contează cel mai mult în afacerea asta, ci și faptul că atunci când va fi prea mare pentru copilă, căsuța va rămâne un obiect decorativ superb, o adiție estetică pentru cameră adolescentei. Cu greu se va despărți de ea - investiție pe termen lung, cum ne place nouă să spunem.

Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Până acolo, va fi o activitate relaxantă, va ajuta la dezvoltarea minții prin provocări de construcție cât mai complexe. În plus va conferi încredere și va ține o perioadă scurtă copila ocupată într-o activitatate plăcută. Una care înseamnă interacțiune socială. Și câștig de multă energie și entuziasm pentru mult mai mult. Poate te va ajuta și la treburile casnice. Nu știi niciodată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri