7 Iulie 2022 publicat în Copil 1 share-uri

Vara si-a intrat oficial in drepturi. Iarba a capatat acel verde superb, pasarile canta, iar soarele straluceste. Asa ca, ti-ai pregatit cosul de picnic sau poate ti-ai luat prosopul de plaja si te-ai indreptat spre piscina. Iar, pentru a fi pregatit de o zi distractiva la soare ai aplicat o crema cu protectie solara si te-ai imbracat adecvat.

Insa, in ciuda planurilor pe care ti le-ai facut, ai uitat un mic detaliu, sau poate nu atat de mic… milioanele de insecte cu care s-ar putea sa imparti spatiul de campare. Si, cu toate ca nu poti evita muscaturile de insecte, exista metode prin care le poti tine la distanta si, de asemenea, prin care poti ameliora muscaturile acestora, cum ar fi un gel calmant pentru intepaturi insecte.

Tine insectele la distanta pentru a preveni muscaturile si intepaturile

Te pregatesti de concert, picnic sau camping? Din pacate, insectele te vor gasi daca urmeaza sa-ti petreci timpul in aer liber. Ai observat vreodata ca unele insecte, cum ar fi tantarii, apar de multe ori atunci cand te afli la o petrecere sau la un eveniment la care participa un grup mare de oameni? Sau cand faci sport in aer liber? Acest lucru se intampla pentru ca tantarii sunt atrasi de dioxidul de carbon pe care il expiri in mod natural. Iar cu cat unul sau mai multi indivizi elibereaza mai mult CO2, cu atat riscul ca tantarii sa-si faca aparitia la petrecere este mult mai mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Din fericire, exista cativa pasi simpli pe care ii poti urma pentru a preveni muscaturile si intepaturile de insecte.

Imbraca-te adecvat

Cu toate ca temperaturile in timpul verii sunt de obicei mari, este esential sa-ti acoperi corpul, mai ales cand stai in aer liber. De aceea, pentru a expune cat mai putina piele la intepaturile de insecte, este important sa porti bluze si pantaloni cu maneca lunga si incaltaminte care sa acopere complet piciorul. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto articol: MIA Studio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri