MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Jocurile Majook sunt jocuri frumoase și distractive, le oferă celor mici șansa să cunoască ceva unic.

CP

Sunt jocuri care bucură sufletele, sprijină învățarea pentru școală şi dezvoltă cultura generală.

Putem spune că ne-am lansat într-o poveste în care fiecare joc deschide o lume nouă. Ne-am dori să găsim răspunsurile potrivite pentru copiii noșri, am descoperit calea educației prin joacă, dar și libertatea învățării sau bucuria de a cunoaște lumea cu interes și curiozitate.

La acest moment am lansat primele trei jocuri:

Tril, descoperă păsările din Delta Dunării

Tril este un joc fermecător şi distractiv, care antrenează viteza de reacţie şi facilitează descoperirea a zeci de specii de păsări din Delta Dunării.

Jocul este potrivit atât copiilor de peste șase ani, cât şi adulţilor. Este un joc care nu trebuie să lipsească niciunui pasionat de păsări şi natură.

Război, Distrează-te învăţând tabla înmulțirii

Jocul are ca scop învăţarea distractivă a tablei înmulţirii. Cavaleri simpatici se duelează pentru a câştiga lupta cifrelor. Jocul este potrivit copiilor cu vârsta de peste șase ani.

Iscusit, set de cusut semne de carte personalizate

Setul de cusut este un set de lucru manual potrivit persoanele cu vârsta de peste opt ani şi include toate materialele necesare pentru a putea coase două semne de carte personalizate cu numele dorite şi modelele existente în set.

Cu setul Iscusit se cos cele mai frumoase semne de carte.

Cusutul este o formă de lucru manual ce antrenează motricitatea fină, sporeşte atenţia şi concentrarea. De asemenea, cusutul poate fi o activitate relaxantă şi un mod de a petrece un timp creativ de calitate.

Alte jocuri sunt deja în lucru, urmând a fi lansate anul acesta. Lucrăm la ele cu entuziasm şi pasiune. Ne ocupăm de tot ce presupune crearea jocurilor, acestea fiind gândite, concepute şi tipărite în România.

Feedbackul primit până acum este unul încurajator, copiii şi părinţii sunt încântaţi să se distreze împreună.

Ȋntr-un timp foarte scurt am reuşit să aducem jocurile Majook atât în online (pe site-ul propriu, pe platforme de e-commerce) cât şi în locaţii fizice (lanţuri de librării, aeroporturi).

Dacă ți-am stârnit interesul, hai să ne jucăm, să ne distrăm dar să și învățăm!

https://www.majook.com/

Jocuri educative pentru minţi curioase


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri