Paștele se apropie și mulți dintre noi sunt în căutarea cadourilor perfecte pentru cei mici. Pe lângă iepurași și ouă de ciocolată, bomboane și biscuiți, există multe idei de cadouri distractive cu care îi puteți surpinde pe cei mici.

CP

La fel ca majoritatea sărbătorilor, Paștele este adesea mai concentrat pe copii. Aceasta înseamnă că este important să faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că cei mici se vor distra foarte bine. Mergeți dincolo de o simplă vânătoare de ouă de Paște și jocuri de cuvinte și găsiți cele mai bune cadouri care să îi surprindă cu adevărat pe cei mici.

Atunci când alegeți un cadou, puteți lua în considerare fie o temă simplă sau ceva ce îi place copilului în mod deosebit. Asigurați-vă că țineți cont de vârsta copilului, astfel încât să puteți găsi cadoul perfect atât pentru copii mici, preșcolari până la adolescenți.

Așadar, dacă vă plac cu adevărat festivitățile de Paște, vreți să îi faceți munca Iepurașului mai ușoară și sunteți în căutarea unor idei creative de cadouri de Paște pentru cei dragi, specialiștii în jucării ai site-ului deajoaca.ro au realizat un top cu cele mai potrivite cadouri pentru copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

Ouă cu surprize

Ouăle de Paște îngropate în iarbă se numără printre surprizele preferate ale copiilor. Iar bucuria este și mai mare vine atunci când descoperă ce se ascunde în interiorul lor. Și cui îi plac ouăle, îi plac și puișorii și dinozaurii și unicornii! Acum vă puteți distra alături de cei mici, privind cum eclozeaza și crește un pui sau un pui de dinozar! Jucăria poate fi un puișor care iese din ou, după ce a stat în apă 72 h, la fel și prietenii lui Stegosaurus și Unicornul. După ce au eclozat aceștia vor continua să crească timp de 14 zile dacă sunt mutați într-un recipient mai mare cu apă. Astfel cei mici îi pot admira cum cresc! Vârsta recomandată: 3 - 4 ani+.

Puzzle

Lucrul grozav la puzzle-uri este că au un design perfect și un nivel de dificultate pentru fiecare vârstă și preferință. Copiii mici vor adora puzzle-urile simple care le testează abilitățile motorii și de potrivire, în timp ce copiii mai mari s-ar putea bucura de puzzle-uri cu 100 până la 150 de piese. Și cum de Paște toți copiii devin mici exploratori, un puzzle poate fi cadoul perfect. Puzzelul Micul Detectiv la fermă are 108 piese și o lupă specială, cu mâner din lemn. Când puzzle-ul este gata, distracția continuă cu un joc de-a detectivul! Folosind lupa specială, copii pot găsi toate obiectele ascunse în imagine. Vârsta recomandată: 4-5 ani +.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

De asemenea puteți opta și pentru un puzzle de pus în ramă! Cu 2, 3 sau 4 piese, puzzle-urile au propriile rame în care pot fi atârnate. Sunt concepute pentru cei mai mici dintre copii, au o dificultate progresivă și o bază specială care îl ghidează pe copil să învețe să facă puzzle-uri. Așadar, cele trei forme de ghidare, frumos ilustrate, pot deveni mici opere de artă care vor decora dormitorul micului maestu! Vârsta recomandată: 2-3 ani +.

Jocuri educative

În funcție de vârstă și preferințele copilului puteți opta pentru o serie de jocuri educative. Aceasta este alegerea perfectă pentru toate vârstele și poate fi folosită la orice sărbătoare, petrecere de aniversare sau nopți de jocuri petrecute în familie. Aceaste jocuri vă vor garanta ore întregi de distracție pentru întreaga familie. Puteți opta pentru un joc de loto distractiv și educativ cu iepurași poznași, Iepurașul Amuzant. Jocul dezvoltă spiritul de observație, coordonarea mână-ochi; copiii pot face asocieri între imaginea de pe cartonașe și imaginea de pe planșa de joc. Se poate juca între 2-4 jucători. Vârsta recomandată: 3-7 ani.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Un alt joc pe care toți copiii îl vor adora este jocul de societate Grabbit cu iepurași flamanzi care țopăie în jurul grădinii de legume. Apetisantele legume devin vizibile pe măsură ce iepurașii se uită sub frunzele care le acoperă. Cei mici trebuie să țină minte unde este acunsa fiecare legumă și să aibă grijă cum joacă pentru ca viețuitoarele de sub pământ le pot fura legumele pe care le-au adunat. Cine adună primul pe tabliță sa de joc 4 legume diferite, este câștigătorul jocului. Vârsta recomandată: 4-5 ani +.

Celor mai mari dintre copii, le puteți oferi un joc de călătorie excelent. Jump In este o cutie de voiaj ce vă va garanta ore întregi de distracție pentru întreaga familie. Jocul are 60 de provocări, de la ușor la expert și dezvoltă abilitați de planificare, de logică și de rezolvare a problemelor. Tot ce trebuie să faceți este să ajutați iepurasii să țopăie în siguranță până la viziunile lor. Vârsta recomandată : 7-99 ani. Jucători: 1.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cărți de colorat

Copiilor le place să coloreze și adoră cărțile de colorat! Includeți în cadoul de Paște și câteva opțiuni diferite de cărți de colorat, împreună cu niște creioane colorate. Pe site-ul deajoaca.ro aveți la dispoziție foarte multe opțiuni, printre care Vine Iepurașul și Paște Fericit care îi vor încânta pe copii și îi va face să-și dea frâu liber imaginației și laturii artistice. Desenând aceaste cărți pline cu iepurași, prezentați în diverse ipostaze, copiii se vor relaxa și își vor dezvolta creativitatea și concentrarea.

Coloratul nu este un simplu joc, ci o activitate ludică indispensabilă în dezvoltarea acestora. Colorând, ei își dezvoltă creativitatea, încrederea în sine și imaginația. Desenele îi încurajează pe copii să-și folosească din abundență imaginația și să se exprime liber. În mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat care reprezintă activități pe care le fac iepurașii. Cărțile de colorat reprezintă un antrenament excelent pentru scris, ajută la dezvoltarea abilitaților de coordonare, îi învață pe cei mici ce înseamnă răbdarea și le îmbunătățește concentrarea. Sunt un prilej pentru a învăța lucruri noi, le dezvoltă încrederea în sine și le stimulează creativitatea. Pentru copiii mai mari, puteți opta pentru cărțile de colorat făcute pentru adulți, care tind să fie puțin mai complexe, dar la fel de distractive., explică Narcisa Niculescu, fondator deajoaca.ro.

Cutii cu surprize

Copii adoră surprizele și cutiile misterioase care ascund multe mini jucării sau figurine noi ce abia așteaptă să fie despachetate și descoperite. O astfel de cutie este Betterly Farm care îi va surprinde pe cei mici cu un copac cu mere, o găină cu pui, un cocoș, o pisică, o vacă și o carte de povești cu stickere autocolante. Seria ”BETTERLY FARM" a fost gândită special pentru copiii mici începând cu vârsta de 3 ani. Aceasta este formată din 9 cutii gata concepute pentru a stimula curiozitatea celor mici și include o grămadă de animalute drăgălașe cu care vor face cunoștință, pe care le pot colecționa și care, prin culori și material, le vor stârni imaginația și-i vor însoți în procesul de cunoaștere. Colecția conține: 9 cărticele cu povești hazlii, 34 animalute de la fermă, 3 personaje ale familiei de fermieri, 12 surprize minunate care așteaptă să fie descoperite, 14 elemente pentru construirea unei ferme și o planșă de joc. Fiecare cutie conține cel puțin 3 animalute, câte o poveste diferită pe care să o citiți împreună și una sau mai multe surprize.

Cărți de citit

În coșul cu cadouri pentru Paște puteți strecura și câteva cărți potrivite vârstei, care cu siguranță îi vor reține atenția copilului mai mult de câteva minute. Puteți opta atât pentru cărți despre Paște, astfel încât copilul să învețe despre vacanță în timp ce își exersează abilitățile de citire, sau pentru orice alt tip de poveste care știți că îi vă face plăcere. Luați în considerare o varietate de cărți de povești pentru copiii mai mici sau o colecție de romane dintr-o serie populară pentru copiii mai mari.

Seturi de modelaj cu plastilină

Plastilina este un alt lucru îndrăgit de tot copiii! Cu diferite culori și texturi, aceasta le oferă posibilitatea celor mici să își realizeze singuri ouăle de Paște, iepurașii, pui și multe altele. Acesta este un cadou de durată pe care îl pot folosi zilnic și care le va testa gândirea creativă. Cu setul de modelaj cu plastilină, Astro-Robot, cei mici își pot crea propriul robotul modelând plastilina. Prin încorporarea mecanismului și întoarcerea cheiței, acesta vă merge singur! Materialul de modelare cu întărire la aer poate fi împrospătat cu apă. Setul conține: o valiză vintage cartonată cu mâner, 8 cutii cu plastilină, 1 instrument de lucru pentru aranjarea detaliilor, mecanism. Vârsta recomandată: 3 ani+.

Ceas în formă de iepuraș

Ceasul electronic pentru copii în formă de iepuraș poate fi un alt cadou cu care îi puteți surprinde pe cei mici. Fabricat dintr-un silicon moale, neted și maleabil, afișează ora în format digital, este extrem de ușor de utilizat, se prinde fix de mâna copilului, nu alunecă și este foarte ușor. Astfel cei mici îl pot purta zilnic la gradinta, școală, în parc, la locul de joacă, acasă cu prietenii. Este disponibil în mai multe culori precum: verde, albastru deschis, galben, roz, albastru închis și roșu. Vârsta recomandată: 3 ani+

Paștele a fost și este despre familie, despre bucuria de a-i surpinde pe dragi cu cadouri pe care să le aprecieze cu adevărat. Și cum cei mici nu se mulțumesc niciodată cu un singur cadou, opțiunile de mai sus vă vor scoate cu siguranță din impas. Deajoaca.ro este un site unde veți găsi produse educaționale, dedicate copiilor și părinților. Produse care să îi ajute pe copii să se dezvolte, să își exerseze sau descopere aptitudinile, să își găsească pasiunile și provocările. Mai multe detalii pe https://www.deajoaca.ro/cadouri-paste.

Despre Deajoaca.ro

Prin deajoaca.ro, ne propunem să aducem schimbarea în societate, prin seturi educaționale destinate educației non-formale, care pot deveni preferatele familiei, destinate petrecerii unui timp de calitate împreună. Credem în dezvoltarea armonioasă, prin îmbinarea activităților în aer liber cu activitățile educative, unde creativitatea, imaginația și perseverența sunt folosite în mod adecvat vârstei. Prin produsele pe care vi le propunem, ne dorim să vă ajutam, în calitate de părinți, să comunicați mai bine cu propriii copii, să îi cunoașteți mai bine și să îi ajutați să devină oameni frumoși.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri