12:02, 14 Februarie 2008 publicat în Copil

Muzeul National de Geologie anunta inceperea unui nou program de activitati practice adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani "Fabrica de indemanare".
Muzeul National de Geologie anunta inceperea unui nou program de activitati practice adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani “Fabrica de indemanare”.

Programul se desfasoara pe parcursul a patru luni, din februarie pana in mai, in a treia si a patra sambata din fiecare luna, intre orele 10.00 - 12.00, si urmareste sa dezvolte indemanarea si creativitatea copiilor participanti care vor lucra in fiecare luna cu alte materii prime.

In luna februarie, in zilele de sambata, 16 si 23 februarie, intre orele 10.00 - 12.00, copiii sunt asteptati la Fabrica de hartie, atelierele fiind dedicate confectionarii diverselor obiecte, in principal din hartie, si care pot avea, bineinteles, o utilitate practica.

Fabrica de lut este programata in luna martie, in zilele de sambata, 15 si 22 martie, Fabrica de carpe va avea loc in luna aprilie, in zilele de sambata, 19 si 26 aprilie, iar Fabrica de burete va avea loc in luna mai, in zilele de sambata, 17 si 24 mai.

Atelierele din luna februarie si martie sunt legate ca tematica de martisor, obiectele realizate de copii in cadrul acestor intalniri putand reprezenta martisoare inedite pe care ei le pot face cadou. In cadrul atelierelor din lunile aprilie si mai, copiii vor fi invatati sa-si confectioneze singuri jucarii din carpe si burete.

Participarea la programul “Fabrica de indemanare” se face numai prin rezervare la numarul de telefon: 212.89.52 sau pe adresa de email: madalina@geology.ro, in limita locurilor disponibile. Grupa maxima este de 25 de copii.

Pretul biletului pentru fiecare atelier este de 5 lei. Toate materialele sunt puse la dispozitie de Muzeul National de Geologie.

Tutore program: Lidia Tanase, profesor Arte Plastice.

Mai multe detalii pe www.geology.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri