Agatha Ruiz de la Prada, Tutto Picolo, I Love Gorgeous sunt doar cteva dintre brand-urile pe care Jokids.ro le reprezint n exclusivitate pe piața romneasc ncepnd cu aceast primvar. Alte brand-uri de succes nscute din dragostea și atenția pentru cei mici sunt Tutto Piccolo, NaturaPura, Minimu, Enfantino sau Au bonheur de vivre.

www.jokids.ro este cea mai recent lansata platforma online destinata copiilor, aducand pentru prima data in Romania branduri si colectii de succes pentru cei mici!

Site-ul se diferentiaza prin rafinament, exclusivism si produse unicat, direct importate de la designeri si nume internationale celebre. In plus, www.jokids.ro ofera o selectie atenta de produse pentru copii - jucarii, accesorii, mobilier si hainute din bumbac 100% organic.

Agatha Ruiz de la Prada, Tutto Picolo, I Love Gorgeous sunt doar cateva dintre brand-urile pe care Jokids.ro le reprezinta in exclusivitate pe piata romaneasca incepând cu aceasta primavara. Alte brand-uri de succes nascute din dragostea si atentia pentru cei mici sunt Tutto Piccolo, NaturaPura, Minimu, Enfantino sau Au bonheur de vivre.

www.jokids.ro se adreseaza tuturor parintilor care isi iubesc copiii si care au grija in permanenta de bucuria acestora. Ne-am dorit sa venim in intampinarea lor cu produse de cea mai inalta calitate, cu hainute si jucarii dintre cele mai colorate si vesele. Universul Jokids inseamna produse unicat si exclusiviste, si nu in ultimul rand... zambetele micutilor!”, declara inisiatorii acestui proiect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Mai mult, www.jokids.ro este atent si grijuliu, promovand cele mai fine tesaturi, atent lucrate, utilizate de catre cei mai cunoscuti designeri pentru pitici. www.jokids.ro acopera o gama variata de marimi, de la nou nascuti la adolescenti.

Si pentru ca pune mare pret pe accesibilitate si usurinta de a cumpara, www.jokids.ro livreaza gratuit produsele sale oriunde in tara. Echipa Jokids se asigura în mod constant ca acestea sa fie de cea mai inalta calitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri