Copiii sunt vulnerabili in fata racelilor si a infectiilor in general, fiind sensibili la mediu si neavand inca un sistem imunitar matur, bine dezvoltat. Mecanismele lor de aparare sunt inca in formare, astfel ca pana la adolescenta copiii se pot imbolnavi usor.

7. Vaccinarile

Vaccinurile se fac impotriva infectiilor virale, ci nu bacteriene sau parazitare, de accea se si numesc antigripale, caci protejeaza impotriva unei gripe, aceasta fiind data de virusuri. Insa imediat dupa vaccinare imunitatea generala a organismului scade pentru ca sistemul imunitar este intens preocupat de a lupta impotriva antigenelor “artificiale” injectate prin vaccin. Astfel ca cele mai multe persoane, copii sau adulti, racesc imediat dupa vaccinarea antigripala, aceste raceli fiind de etiologie bacteriana. De aceea se recomanda ca inaintea vaccinarii antigripale sa urmati un tratament cu vaccinul “antigripal” homeopat, acesta fiind destinat in special racelilor bacteriene.

Copiii sunt vulnerabili in sezonul rece, putand avea intre 6 si 8 perioade de boala doar pe parcursul unui singur sezon rece, incepand chiar din luna septembrie si finalizand prin martie. De aceea necesita ingrijiri mai atente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri