Caldura se instaleaza deja, chiar daca nu a venit inca vara, iar copilul tau va intra in curand in vacanta si va avea nevoie de miscare pentru a-si mentine sanatatea si pentru a se dezvolta armonios. De asemenea puiul tau ar trebui sa faca zilnic putina miscare, iar o buna idee ar fi sa faceti impreuna sport. Desigur, va fi greu sa tii pasul cu energicul copil.

Tenis

Un sport frumos, rapid, ce dezvolta mult gandirea strategica si il ajuta pe copil sa creasca in inaltime. Sigurul inconvenient al jocurilor cu paleta este ca dezvolta in special o jumatate de corp si poate modifica postura.

Jocurile cu mingea

Nu este obligatoriu sa va inscrieti copilul in vreun club ca sa va asigurati ca face sport suficient. Puteti organiza tot felul de jocuri cu mingea sau ii puteti invata pe copii cum sa se joace, imbinand poate mai multe jocuri. Mergeti in week-end-uri in parc cu copilul, eventual luati-i si prietenii si bucurati-va de vremea frumoasa, de soarele care stimuleaza sinteza vitaminei D si de ... multa miscare!

Aproape toate sporturile sunt utile pentru copii, mai putin cele care includ violenta, caci un accident la varste fragede poate avea urmari grave. Inecrati sa invatati copilul sa iubeasca miscarea, ci nu doar televizorul sau calculatorul!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri