Institutiile de cultura au inceput sa dezvolte din ce in ce mai mult, cursuri de arta, special destinate copiilor, ceea ce este un lucru apreciabil. Astfel, parintii au la indemana tot mai multe instrumente ajutatoare pentru a-si educa copiii. Daca vrei sa incurajezi o minte creatoare inscrie-ti copilul la un curs de arta!

Garbo.ro va face doua sugestii pentru Bucuresti si Cluj:

Ocean Diorama curs de arta pentru copii cu varste cuprinse intre 5 -10 ani, la Galeria Mora din Bucuresti si un curs de arta pentru copii care se desfasoara la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca:

Ocean Diorama este un nou curs de arta ce va stimula imaginatia si creativitatea copiilor, plecand de la fauna oceanelor si ajungand la o lucrare plastica tridimensionala populata cu corali, pesti, alge, meduze si alte vietuitoare reale sau imaginare.

Pe parcursul a 5 sedinte de lucru, copiii vor crea o macheta tridimensionala a unui microclimat imaginar de tip oceanic, o diorama de dimensiuni reduse, pe care fiecare o va imagina si o va crea in mod personal, in functie de propria imaginatie, sub indrumarea atenta a profesorului.

Cu fiecare etapa de realizare a dioramei, copiii vor lucra cu materiale diferite (hartie, pasta ceramica, sarma, textile etc.), pe care le vor combina prin diverse tehnici artistice (pictura, modelaj, colaj), dezvoltand astfel noi abilitati plastice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Pe langa insusirea unor tehnici artistice de baza, copiii vor primi informatii despre fauna oceanica, ecosistemul natural al apelor, despre fenomenul de poluare si vor fi initiati in procesul de reciclare.

Durata cursului: 5 saptamani

Cursul este alcatuit din 5 sedinte a cate 2 ore si incepe in data de 10 octombrie in fiecare duminica, intre orele 10:00 - 12:00, cu o pauza de 10 min.

Inscrierile se fac pana pe data de 6 octombrie
in scris la adresa de e-mail:
cursuri.galeriamora@gmail.com
la telefon 021 316 55 41 (intre orele 10:00 – 16:00) sau M. 0726 345 751

Costul cursului, care include toate materialele folosite, este de 250 Lei.
Pentru rezervarea locului se va plati anticipat taxa de 10c lei, restul de 150 lei urmand a fi achitat la prima sedinta de curs.

Atelierele de creatie conduse de Attila Graff & Cristina Gagiu la Fabrica de Pensule din Cluj 9.10.2010 – Durata cursului: 6 saptamani (9.10.2010 – 13.11.2010) in fiecare sambata, orele 14.00 – 18.00.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Atelierele de creatie conduse de Attila Graff & Cristina Gagiu, artisti vizuali in Fabrica de Pensule, vor aborda mai multe medii artistice pentru a familiariza copiii cu diferite tehnici, materiale, modalitati creative de exprimare artistica. In cadrul atelierelor care vor dura 6 saptamani, fiecare sesiune va aborda o tema intr-un mediu artistic, urmarind dezvoltarea unor proiecte sau lucrari colective ale copiilor: figura umana (baze și reprezentare, crochiuri), compoziție, culoare, finalizare (colaj care va reuni lucrarile copiilor intr-o compoziție gen bus station). Cursurile sunt dedicate unui grup de maxim 15 copii, cu varsta intre 10 si 15 ani, cu cunostinte medii despre desen.

Intrarea este libera.

Informatii si inscrieri: crispaint@yahoo.com, 0745 323 101.

Foto: davef3138


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri