Educatia prin tehnici imprumutate din teatru are acum o resursa online ce poate fi utilizata acasa, la scoala sau in comunitatile din intreaga tara. Incepand de astazi, puteti descarca gratuit Ghidul de arta dramatica "Creste prin teatru".

Programul „Creste prin teatru” se afla in derulare si a ajuns la a doua serie de ateliere. Inscrierile continua pe site-ul www.cresteprinteatru.ro, iar urmatoarea preselectie va avea loc in luna aprilie anul acesta.

Informatii suplimentare despre proiectul “Creste prin teatru”

Programul “Creste prin teatru” este dezvoltat de UPC Romania in parteneriat cu Teatrul „Ion Creanga” si se desfasoara pe o perioada de 9 luni, fiind organizat in 3 serii consecutive a cate 12 ateliere de arta dramatica.

In cadrul fiecarei serii de ateliere vor participa 12 copii (6 fete si 6 baieti), selectati pe baza unor obiective formulate de catre psihologul proiectului, iar metoda de lucru va urmari dezvoltarea graduala a unor abilitati si competente utile in viitor.

Inscrierile pentru atelierele de arta dramatica se pot face prin completarea unui formular online, alaturi de trimiterea unei scrisori de motivatie electronice, accesand sectiunea dedicata de pe www.cresteprinteatru.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Pentru mai multe informatii despre proiectul educational „Creste prin teatru”, dar si pentru conditiile de inscriere in cadrul atelierelor accesati site-ul www.cresteprinteatru.ro.

Informatii suplimentare despre Teatrul „Ion Creanga”

Teatrul „Ion Creanga” are o istorie de 47 de ani dedicata exclusiv celor mici. Alaturi de spectacole variate, coordoneaza si implementeaza programe de cercetare si proiecte cu caracter educativ, social-formativ si estetic.

Prin programele sale de cercetare si proiectele cu caracter educativ, Teatrul „Ion Creanga” se adreseaza in egala masura educatorilor, cadrelor didactice specializate si parintilor.

Anual, la Teatrul „Ion Creanga” vin peste 50.000 de spectatori din Bucuresti si din tara. Pentru a afla mai multe despre proiectele Teatrului „Ion Creanga”, precum si programul spectacolelor, puteti accesa www.teatrulioncreanga.ro

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri