Programul „Creste prin teatru” se afla in derulare si a ajuns la a doua serie de ateliere. Inscrierile continua pe site-ul www.cresteprinteatru.ro, iar urmatoarea preselectie va avea loc in luna aprilie anul acesta.
Informatii suplimentare despre proiectul “Creste prin teatru”
Programul “Creste prin teatru” este dezvoltat de UPC Romania in parteneriat cu Teatrul „Ion Creanga” si se desfasoara pe o perioada de 9 luni, fiind organizat in 3 serii consecutive a cate 12 ateliere de arta dramatica.
In cadrul fiecarei serii de ateliere vor participa 12 copii (6 fete si 6 baieti), selectati pe baza unor obiective formulate de catre psihologul proiectului, iar metoda de lucru va urmari dezvoltarea graduala a unor abilitati si competente utile in viitor.
Inscrierile pentru atelierele de arta dramatica se pot face prin completarea unui formular online, alaturi de trimiterea unei scrisori de motivatie electronice, accesand sectiunea dedicata de pe www.cresteprinteatru.ro.
Pentru mai multe informatii despre proiectul educational „Creste prin teatru”, dar si pentru conditiile de inscriere in cadrul atelierelor accesati site-ul www.cresteprinteatru.ro.
Informatii suplimentare despre Teatrul „Ion Creanga”
Teatrul „Ion Creanga” are o istorie de 47 de ani dedicata exclusiv celor mici. Alaturi de spectacole variate, coordoneaza si implementeaza programe de cercetare si proiecte cu caracter educativ, social-formativ si estetic.
Prin programele sale de cercetare si proiectele cu caracter educativ, Teatrul „Ion Creanga” se adreseaza in egala masura educatorilor, cadrelor didactice specializate si parintilor.
Anual, la Teatrul „Ion Creanga” vin peste 50.000 de spectatori din Bucuresti si din tara. Pentru a afla mai multe despre proiectele Teatrului „Ion Creanga”, precum si programul spectacolelor, puteti accesa www.teatrulioncreanga.ro
Sursa: Comunicat de presa
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?