Sexul este un subiect tabu. Multi parinti nici nu concep sa le vorbeasca micutilor despre sex!

De asemenea trebuie sa afle ca odata cu prima menstruatie devine femeie, ca este gata sa conceapa un copil, chiar daca are o varsta frageda, asadar viata sexuala trebuie inceputa dupa 18 ani.

De asemenea este momentul sa ii spuneti adevarul complet despre organele genitale si despre cum functioneaza ele, atat la fetita, cat si la baiat.

Trebuie sa afle ce sunt metodele de contraceptie, care sunt bolile cu transmitere sexuala si cum se pot lua acestea. Puteti cere medicului de familie cateva sedinte de informare sexuala, care fac parte din programele destinate tinerilor.

Dupa varsta de 15 ani este cazul sa incepeti sa ii vorbiti copilei despre relatii, ce inseamna o relatie, cum sa aleaga, ce trebuie sa urmareasca, unde poate fi pacalita si de asemenea cat sa se lase influentata de anturaj. Dati-i exemple de persoane de varsta ei care au avut diverse probleme. Puteti cauta stiri pe internet, recente sau vechi, astfel incat sa ii puteti exemplifica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Informarea si educatia sexuala pot fi esentiale pentru copilul vostru. Cumparati atlase anatomice si carti informationale potrivite pentru adolescenti, astfel incat sa primeasca informatiile de cea mai buna calitate. Igiena personala si intima trebuie de asemenea cultivata, cartile special dedicate tinerilor fiind de mare ajutor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri