In zilele noastre controlul copilului la scoala de catre parinti ar trebui sa fie obligatoriu.

Olimpiadele si concursurile

Nu este oblihatoriu ca micutul sa primesca meditatii, daca de mic, din clasa I a fost indreptat sa invete. Sunt si cursuri gratuite de pregatire care se fac in scoli au institutii specializate, discutati cu profesorii care predau materiile la care se fac concursuri sau olimpiade pentru a va ghida.

Carti extracuriculare

Cartile de arta si isorie a artei, cartile de afectiuni si igiena, de alimentatie si nutritie, carti si reviste stiintifice, carti de psihologie si indrumare, carti de literatura (beletristica) – toate acestea sunt ESENTIALE pentru o buna informare a copilului vostru. Materiile care se fac in scoala nu sunt suficiente pentru dezvoltarea optima a copilului.

Placerea de a invata

Intrebandu-l adesea de ce invata, la ce ii foloseste, precum si ajutand copilul sa obtina rezultate bune si premii la divesre consursuri scolare unde participa – toate acestea ii vor dezvolta placerea si entuziasmul de a invata. Ceea ce este esential pentru copil este indrumarea parintelui spre invatare inca din gradinita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri