In zilele noastre controlul copilului la scoala de catre parinti ar trebui sa fie obligatoriu.

Olimpiadele si concursurile

Nu este oblihatoriu ca micutul sa primesca meditatii, daca de mic, din clasa I a fost indreptat sa invete. Sunt si cursuri gratuite de pregatire care se fac in scoli au institutii specializate, discutati cu profesorii care predau materiile la care se fac concursuri sau olimpiade pentru a va ghida.

Carti extracuriculare

Cartile de arta si isorie a artei, cartile de afectiuni si igiena, de alimentatie si nutritie, carti si reviste stiintifice, carti de psihologie si indrumare, carti de literatura (beletristica) – toate acestea sunt ESENTIALE pentru o buna informare a copilului vostru. Materiile care se fac in scoala nu sunt suficiente pentru dezvoltarea optima a copilului.

Placerea de a invata

Intrebandu-l adesea de ce invata, la ce ii foloseste, precum si ajutand copilul sa obtina rezultate bune si premii la divesre consursuri scolare unde participa – toate acestea ii vor dezvolta placerea si entuziasmul de a invata. Ceea ce este esential pentru copil este indrumarea parintelui spre invatare inca din gradinita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să îl pregătești pe cel mic pentru grădiniță - 5 sfaturi de care să ții cont Tips&tricks – cum le facem copiilor cunoștință cu lectura Cum te asiguri că apa piscinei tale e mereu curată

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri