Ca si parinti, cum trebuie sa ne comportam cu copiii nascuti sub semnul de aer: Gemeni, Balanta, Varsator? Zodiacul copilariei ne vine in ajutor cu cateva sfaturi si prezentari de caracteristici.

Copiii Gemeni

Inca din primii ani de viata, copiii gemeni sunt curiosi si fascinati de tot ceea ce ii inconjoara. Cel mai important lucru in educarea copiilor Gemeni este impunerea unei conduite care sa ii ajute sa se concentreze mai bine si sa isi dezvolte in mod natural personalitatea. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori au tendinta sa inceapa diverse lucruri si sa nu le mai termine. Fiind incapatanati inca din nastere, copiii Gemeni isi recunosc greselile cu mare greutate si incearca intotdeauna sa isi impuna punctul de vedere chiar daca nu au dreptate. Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui copil din zodia Gemeni este sa fie crescut intr-un mediu in care nu i se ofera libertatea de a explora lucruri noi si de a invata.

Copiii Gemeni nu au probleme in ceea ce priveste urmarea unei meserii. Detin aptitudini in aproape toate domeniile si se descurca usor in orice mediu, fiind foarte adaptabili. Trasatura negativa principala pe care o detin este nerabdarea. Asadar, cu cat invata mai repede un lucru, cu atat mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Copiii Balanta

Probabil uniele dintre cele mai dragalase fiinte, copiii Balanta ii vor captiva intotdeauna pe adulti cu zambetul lor magic. Fiind calmi din fire, nu ii veti gasi niciodata plangand pentru nimicuri. Fiind considerati copii foarte cuminti, parintii de Balante au tendinta sa ii rasfete prea mult.

In ceea ce priveste caracterul lor, copiii Balanta sunt incapabili sa ia decizii, fiind foarte nehotarati. Ei trebuie sfatuiti si indrumati continuu. De asemenea, nu trebuie sa ii pedepsiti prin metode severe. Cel mai simplu mod de a comunica cu copiii Balanta este pe un ton bland, prietenos. Nu trebuie niciodata sa le dati mai multe sarcini in acelasi timp (pentru ca nu vor sti pe care sa o indeplineasca mai intai) sau sa ii grabiti. Daca sunt luati usor si li se ofera solutii practice, vor face lucrurile perfect.

Copiii balanta au o personalitate placuta, iubesc dreptatea si nu sunt deloc incapatanati. Trasatura lor negativa este lenea, care poate fi insa corectata usor. Cu siguranta ca oricare dintre copiii balanta va va inmuia repede inima!

Copiii Varsator

Copiii Varsator reprezinta un adevarat puzzle pentru parintii lor. Sunt sensibili, hotarati, ingeniosi sau impulsivi in acelasi timp. Ei pot deveni urmatorii Einstein sau simpli oameni, in functie de educatia pe care le-o oferiti. Cel mai important lucru de stiut despre copiii Varsator este ca nu trebuie niciodata sa va impuneti parerile asupra lor. Li se vor opune cu vehementa pentru ca nu au incredere in capacitatea adultilor de a le intelege gandurile alertate de lucrurile noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri