14 Decembrie 2011 publicat în Copil 46 share-uri

Momentul impodobirii bradului se apropie si cei mici trebui “antrenati” in aceasta privinta. Puteti intra in atmosfera sarbatorilor si le puteti da copiilor de lucru pana la impodobire bradutului: confectionarea de decoratiuni handmade.

De ce decoratiuni homemade?

Pentru ca acestea sunt originale, foarte frumoase si pentru ca insumeaza momente de neuitat din copilarie. Apoi... cei mici vor fi foarte mandri sa isi vada “operele” stralucind in bradut.

Idei handmade pentru decoratiuni de Craciun

Fructe deshidratate

Decoratiunile se pregaesc astfel: se iau cateva fructe de sezon si se vor taia. Citricele se taie in felii subtiri care se pun la deshidratat la caldura pe hartie absorbanta. In cel mult 5 zile aceste decoratiuni sunt gata. Din mere puteti taia felii subtiri pe care apoi le “decupati” in forma de steluta si le lasati de asemenea la deshidratat. Invatati copiii cum sa lucreze, vor fi foarte incantati.

Decoratiuni de Craciun din hartie

Din hartie colorata se pot face foarte multe forme si decoratiuni: stelute, clopotei, se pot adauga fundite aurite sau de alte culori confecionate din panglici si snururui procurate de la mercerie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri