14 Decembrie 2011 publicat în Copil 46 share-uri

Momentul impodobirii bradului se apropie si cei mici trebui “antrenati” in aceasta privinta. Puteti intra in atmosfera sarbatorilor si le puteti da copiilor de lucru pana la impodobire bradutului: confectionarea de decoratiuni handmade.

Decoratiuni din sarma si puf

Exista o serie de papusi confectionate din sarma si puf, care pot fi puse in braduti. Cgiar si pisicute, catelusi sau Mos Craciun pot fi confectionate astfel si cu siguranta ati vazut in comert.

Stiti cat de simplu se confectioneaza? Mergeti la mercerie si alegeti snururi impletite in doua, mai groase, in culorile din care doriti sa faceti papusa. Apoi fie luati tot de la mercerie o rola de sarma de modelaj groasa (se gasesc si la depozite de materiale si decoratiuni textile), fie luati o rola de sarma de la magazinele cu profil tehnic. Sarma trebuie sa fie subtire si usor de moledat, usor de taiat.

Apoi desfaceti snururile si obtineti puful, in taiati in dimensiuni potrivite pentru a-l rula apoi intre doua sarme pe care le impletiti in doua cu puful intre ele. Obtineti apoi o banda pe care o modelati asa cum doriti pentru a ajunge la o papusa de exemplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Va invitam sa va provocati copii la lucru manual si imaginatie!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri