10 Aprilie 2019 publicat în Kidz 11 share-uri

Pe 25 aprilie are loc ziua internațională "Bring your kid to work day", în care copiii sunt încurajați să îi însoțească pe părinți la muncă.

Care sunt beneficiile acestui eveniment?

“Bring you kid to work day” aduce beneficii pentru copii, dar și pentru angajații companiei. Evenimentul crește interesul copiilor pentru formarea și dezvoltarea profesională și promovează ideea de work-life balance.

Angajații se pot deconecta de la activitatea zilnică și se pot destinde alături de copii și colegi. Este o ocazie de a consolida relația părinte-copil, dar și relațiile între colegii de muncă.

“Copiii pot descoperi o altă latură a părinților, diferită de cea de “tată” sau “mamă”, pe care o cunosc atât de bine. Iar părinții se vor bucura nespus să vadă că cei mici sunt interesați de jobul lor.” spune Alexandra Timofte.

Deși nevoile copiilor sunt prioritare într-o astfel de zi, companiile trebuie să aibă în vedere și nevoile angajaților fără copii: fie să găsească o modalitate să ii implice în activitățile “bring your kid to work day”, fie să le ofere o zi liberă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

BluParty susține activitățile “Bring your kid to work day” și încurajează companiile să organizeze astfel de zile tot anul, pentru că ele reprezintă un prim contact al copiilor cu câmpul muncii.

Foto homepage: By Oksana Shufrych /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri