13 Mai 2019 publicat în Kidz 21 share-uri

Profită de imaginația juniorului tău și folosește-te de pasiunile sale pentru a organiza o petrecere pe care nu o va uita niciodată!

Găzduirea unei petreceri pentru cei mici reprezintă o ocazie perfectă pentru a organiza un eveniment cu adevărat magic. Anul acesta, aniversarea copilului tău trebuie să includă ceva mai mult decât un tort și câteva baloane. Alegerea unei teme interesante reprezintă punctul de plecare în planificarea unei zile atât de speciale. Profită de imaginația juniorului tău și folosește-te de pasiunile sale pentru a organiza o petrecere pe care nu o va uita niciodată!

De la povești cu prințese la o călătorie din basme sau partide cu super-eroi, micuții artiști vor intra în pielea personajelor preferate pentru a porni într-o fantastică aventură imaginară. Trebuie să știi însă faptul că, pentru organizarea unui astfel de eveniment, ai nevoie de accesorii de petreceri deosebite pentru a crea cele mai frumoase amintiri. Iată câteva idei care îți pot fi de ajutor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Petrecere Minnie și Mickey

Minnie și Mickey Mouse sunt două dintre cele mai iubite personaje din desenele animate. O petrecere care să includă aceste personaje haioase este potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți, indiferent de vârsta lor. Iată ce trebuie să faci!

  • În primul rând, decorează locația cu accesorii care să îi includă pe Minnie și Mickey.
  • Alege fețe de masă, pahare, farfurii și paie de băut care să ilustreze aceste personaje celebre.
  • Pentru a face diferența, poți opta pentru pahare ori farfurii cu Minnie pentru fete și unele cu Mickey pentru băieți.
  • Coifurile și măștile decupate sunt, de asemenea, o alegere potrivită pentru a-i distra pe cei mici.
  • Copiii adoră baloanele, motiv pentru care poți folosi câteva sub formă de figurine pentru a crea o atmosferă veselă.
  • Decorează tortul cu o lumânare care să includă unul dintre cele două personaje, amplasează bannere pentru petrecere și oferă-le celor mici confetti cu Minnie și Mickey.
  • Dacă vorbim de o petrecere organizată pentru o sărbătorită, costumele, balerinii și o baghetă magică cu Minnie nu trebuie să lipsească din garderoba sa.  

Universul Frozen

Regatul de gheață poate prinde viață chiar la tine acasă, mai ales dacă ai o fetiță care adoră prințesele Ana și Elsa.

  • Poți crea un adevărat spectacol folosindu-te de postere, baloane, perdele, ghirlande cu fulgi de gheață, lumânări aniversare, stegulețe sau produse pentru decorarea mesei cu îndrăgitele personaje Frozen.
  • De la suportul de tort până la rochii, papuci, mască, diademă sau baghetă, totul poate să includă minunatele personaje Disney.
  • Pentru o petrecere și mai reușită, pregătește pentru invitați coifuri cu simpaticul Olaf, lampioane decorative, măști cu prințese și coronițe pentru fete, măști cu model Kristoff pentru băieți, figurine, baloane cu săpun sau chiar un cort de joacă cu un castel Frozen.

Eroi în Pijamale

Orice copil își dorește să fie un super-erou din desenele sale preferate. Ziua sa de naștere este ideală pentru a-i îndeplini visul.

  • Cumpără câteva costume cu Cat Boy, Gekko și Owlette pentru gașca de prieteni a copilului tău și aceștia vor avea parte de un eveniment reușit.
  • Baloanele sub formă de figurine-eroi reprezintă o modalitate simplă prin care poți decora locația.
  • Câteva invitații personalizate cu cele trei personaje vor fi perfecte pentru ca sărbătoritul să își cheme musafirii într-o aventură inedită.
  • Coifuri, măști, paie cu medalion, pahare, șervețele, farfurii și boluri, toate ilustrându-i pe eroii în pijamale, vor asigura o atmosferă de sărbătoare.

Petrecere Winnie the Pooh

Chiar dacă poate părea o temă potrivită doar în cazul copiilor de până la 6 ani, Winnie the Pooh rămâne unul dintre personajele preferate ale copiilor, indiferent de vârstă. Așadar, asigură-te că i-ai pregătit copilului tău invitațiile cu simpaticul ursuleț, pentru a-și chema prietenii să dea împreună startul petrecerii.

  • Decorează casa cu seturi de masă personalizate cu Winnie, baloane inscripționate, stickere, lumânări pentru party sau o figurină-urs gonflabilă pentru a crea o adevărată atmosferă din desenele animate.
  • Dacă îți dorești să îi impresionezi pe cei mici, îmbracă-te într-un costum Winnie sau Tiger pentru adulți și organizează câteva jocuri interesante pentru aceștia.
  • Pentru a intra și mai mult în poveste, pregătește miere de albine, unt de arahide, jeleuri, bomboane sau biscuiți în formă de ursuleți cu care aceștia să se delecteze în timpul jocurilor.

Harry Potter

O petrecere în lumea vrăjitorilor se potrivește perfect pentru o aniversare, însă ai nevoie de decorațiuni speciale. Spre deosebire de desenele care aduc culoare și veselie doar prin ilustrații, o petrecere cu Harry Potter este diferită și puțin mai sobră.

  • Printre accesoriile pentru care poți opta se regăsesc bastonul vrăjitorului, bagheta magică, diverse pălării de vrăjitor, robe, pelerine, inele gotice, costume pentru vrăjitoare sau cu magicianul Harry Potter.
  • Deoarece nu este un eveniment cu baloane colorate sau figurine, optează pentru ochelari sau o perucă de vrăjitoare, machiaje teatrale, haine și accesorii cu personajele din film pentru a capta atenția petrecăreților.

O petrecere tematică reprezintă una dintre cele mai bune variante pentru a celebra un eveniment special din viața copilului tău. Spre deosebire de un simplu loc de joacă, cel mic se va simți perfect într-un spațiu bine cunoscut, într-un context care să îi facă plăcere. Însă, selectarea accesoriilor potrivite dedicate temei alese este o etapă importantă în organizarea și reușita întregii activități.

Foto homepage: By Olesia Bilkei/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri