Camera copilului este mai mult decât o cameră de odihnă plină cu jucării. Camera copilului este un univers.

Este locul în care acesta crește, se dezvoltă, învață, visează, suspină, plânge, se bucură, îndrăznește, eșuează, reușește... este locul în care toată magia se întâmplă, de la primii ani de viață și până ce va părăsi casa părintească. Pe parcusul anilor, această încăpere se va schimba la fel cum se vor schimba și preferințele copilului.

Postere pentru camera băieților

Este important să îți lași copilul să aleagă ce îi place; fii sigură că va face întotdeauna alegerile corecte! Chiar dacă băieții par mai puțin interesați de cum arată camera lor și ce obiecte se află în ea, asta nu înseamnă că este o cameră lipsită de personalitate. Dimpotrivă! Amprenta și-o vor pune posterele, nelipsite din camera oricărui băiat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Susține-ți frumusețea din interior! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Dar vorbim acum de camera băiatului aflat la o vârstă fragedă, când este pasionat de Harry Potter, Superman, Spiderman și ceilalți supereroi. Prin urmare, un poster cu vrăjile folosite de micii vrăjitori pentru a își înfrânge inamicii îi vor oferi încredere băiețelului tău, care ar putea astfel să își înfrunte la rândul lui monștrii de sub pat. Din camera lui nu ar trebui să lipsească nici posterul cu supereroi, fie că este vorba de un poster cu personajul lui preferat, fie un afiș cu toți supereroii. Urmărește de desene animate îl atrag și ce personaje îl inspiră să fie un băiat puternic și să facă bine în jurul lui și asigură-te că nu îi lipsesc din jurul lui.

Poti comanda Posterul - Tokyo Ghoul re Chibi Characters aici

Poti comanda Posterul Maxi -Spells and Charms - Harry Potter de aici

Poti comanda Poster - Guardians Of The Galaxy - I Am Groot de AICI

Plăcuțe metalice pentru camera fetelor

Atunci când vorbim de camera fetițelor, lucrurile par să fie mai simple. De cele mai multe ori mămicile sunt tentate să decoreze camera fetițelor ținând cont de preferințele proprii și nu este nimic greșit în asta, având în vedere că gusturile nu sunt foarte diferite. Am fost și noi cândva mici și încă știm cum ne-am fi dorit să fie decorată camera noastră.

Pe lângă minunatele păpuși și jucării de pluș, care se vor transforma în cele mai bune prietene, pereți și mobilă în culori pastelate, decorate cu floricele și praf de stele, posterele cu păpuși Barbie și prințesele Disney, plăcuțele metalice cu divele de altădată, ramele cu mesaje motivaționale... toate acestea vor înfrumuseța camerele fetițelor și vor fi părtașe la poveștile de basm pe care ele le vor trăi.

Observă schimbările de personalitate pe care fetița ta le are de la an la an și încearcă să ții pasul cu ele. Dacă nu se mai regăsește în povești cu prinți și prințese, oferă-i libertatea să aleagă ce îi place și las-o să se dezvolte în mediul care o face să se simtă confortabil, asta însemnând reamenajarea camerei în funcție de personalitate ei.

Poti comanda Placuta metalica - Love de aici

Poti comanda Placa metalica - Breakfast at Tiffany's Blue de AICI

Sursa foto homepage: by photographee.eu/ shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri