25 Iulie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

3 motive pentru care nu e bine sa ai incredere totala in internet

In plus, orice tratament, orice nou simptom pe care un copil il prezinta trebuie analizat in functie de istoricul medical al celui mic si numai medicul pediatru este in masura sa faca acest lucru”, a declarat Cristian Lutan, Director Executiv Adjunct, ARPIM.

,,Internetul este o mare achizitie, un progres considerabil, dar abuzul de utilizare in afara ariei de preocupari pentru care suntem fiecare calificati, poate crea neajunsuri imense pentru copil, o fiinta vulnerabila, increzatoare si dependenta de actiunile parintilor. Dragi parinti fiti increzatori in medicii dumneavoastra si in sfaturile enuntate de noi. Indiferent de afectiunea celui mic, cat de usoara sau de grava poate fi, sfatul medicului pediatru nu poate fi inlocuit de catre internet”, a conchis dr. Evelina Moraru.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri