Societatea Romana de Pediatrie trage un semnal de alarma: parintii trebuie sa se informeze din surse sigure cu privire la ingrijirea copiilor

“Pentru o mai buna sanatate a copiilor, incurajam mentinerea unei relatii deschise a parintilor cu medicul si documentarea din surse avizate, precum site-urile realizate de specialistii pediatri, asa cum este cel al Societatii Romane de Pediatrie, www.protejamcopilaria.ro. Insa din pacate, sunt foarte multi parinti care prefera sa caute pe internet informatii pe diverse forumuri sau site-uri nespecializate, pentru a trata sau a raspunde problemelor pe care le au cu copiii, fara sa se asigure ca sursele pe care se bazeaza sunt sigure. In special lor, le atragem atentia asupra riscurilor la care isi pot supune copiii.”, declara Prof. Dr. Marin Burlea, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Afla mai multe despre sarcina si ingrijirea corecta a copilului intre 0 si 5 ani, urmarind cei 3 piloni esentiali in cresterea lui: nutritie, vaccinare si siguranta - pe https://www.protejamcopilaria.ro si urmarind campania "Sa protejam impreuna copilaria" a Societatii Romane de Pediatrie. In cadrul site-ului, parintii au la dispozitie o sectiune de intrebari, unde vor primi raspuns din partea specialistilor Societatii Romane de Pediatrie (intreaba@protejamcopilaria.ro).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri