22 Iulie 2013 publicat în Mami 10 share-uri

Olita reprezinta un pas important in dezvoltarea copilului tau, insa pentru a-l convinge sa faca la olita, este nevoie de multa atentie, timp liber si perseverenta. Asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare, iar specialistii Kidz te vor ajuta sa iti obisnuiesti micutul sa faca la olita, prezentandu-ti cateva semne care iti arata ca este pregatit pentru acest pas important.

Pentru mai multe sfaturi si pareri te invitam sa accesezi forumul Kidz, rubrica Copii si sarcina. Iata ce ne spun cateva mamici:

Angininel: "Salut, mamici! Fetita mea are acum un an si 11 luni. De la un an ma chinui s-o invat la olita, adevarul e ca nu am insistat foarte mult ca sa nu o stresez. Nu vroia sa faca deloc, mi-o arunca in fata sau mi-o punea in cap. Pe la 1 an si 10 luni am inceput s-o bat la cap in fiecare zi, spunandu-i ca e rusine sa faca la pampers si-i tot dadeam exemplu pe toti copiii cunoscuti.

Si mai era un videoclip pe youtube cu un bebe care face la w.c, se numeste PODDY TRAINING si ma punea sa i-l pun tot timpul. Acum nici nu mai vrea sa auda de pampers si cere chilotei. Doar noaptea ii mai pun, dar dupa ce adoarme, iar dimineata pampersul e curat. Fiecare copil e diferit .Cel mai importatnt este sa nu ne mai comparam copiii cu altii. Fiecare este unic si are personalitatea lui."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

maria_zada: "Copilul, orice sex ar avea, e jucaus prin definitie. Pentru el, joaca e o treaba foarte serioasa, importanta, necesara. Incercati sa-l atrageti intr-o actiune de educare a jucariilor preferate. Chiar daca sunt roboti, animale de plus, papusi mai putin obisnuite, oricare dintre ele poate sa va ajute - trebuie doar sa va jucati la fel de serios ca si copilul dvs

. Asezati jucaria pe olita, pentru ca asa trebuie - nu dati alte explicatii !!! - iar cand copilul observa ca nu e nimic in olita, sugerati-i sa le arate personal jucariilor ce trebuie sa faca, incurajati-l si laudati-l - cu retinere, totusi, ca sa nu se prinda ca e o inscenare - si tratati totul cu naturalete, cu seriozitatea copilului ce se joaca.

Daca intelegeti asta, veti fi cel mai grozav partener de joaca al copilului dvs. Iar problema cu olita se poate rezolva definitiv, copilul intelege si interactioneaza ca un lider in grupul lui de jucarii.
Sper ca nu vi se pare nebuneasca ideea, doar atat trebuie sa faceti, sa intrati in lumea copilului si sa-l ghidati ca si cand v-ati juca impreuna. Imaginatie si rabdare cat cuprinde va doresc sa aveti!"

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Iti recomandam si:

Cos igienic pentru scutece

Scutece set 5

Olita muzicala

Olita ultra confort cu baza de sprijin

Olita DUDU

Olita cu scaun anatomic

Foto@Depositphotos.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri