Laptele praf reprezinta o alternativa de hranire a bebelusului atunci cand mama nu il poate alapta. Dar cum stim sa alegem corect formula potrivita de lapte praf pentru micutul nostru? Specialistul Kidz ne vine in ajutor cu sfaturi si informatii utile, pentru ca alaptarea artificiala a copilului nostru sa fie una de succes.

Cea mai buna metoda de alimentare a bebelusului este, cu siguranta, alaptarea naturala, adica alaptarea de la sanul mamei. Daca, din pacate, mamele nu isi pot alapta micutii din diverse motive, atunci ele pot apela la alaptarea artificiala, cea bazata pe laptele praf.

Pe piata exista o gama variata de formule de lapte pentru alaptarea artificiala a celui mic, insa trebuie sa tineti cont de sfatul pediatrului si de nevoile copilului atunci cand alegeti laptele.

Pentru a va usura munca, specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi utile despre compozitia laptelui, tipurile de lapte existente pe piata, numarul necesar de mese pentru bebelusi si multe altele.

6 Caracteristici pentru un lapte praf de calitate:

• Nu trebuie sa contina zahar

• Trebuie sa fie adaptat varstei sugarului

• Nu trebuie sa aiba arome

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Crearea unui site web și rolul designului web în dezvoltarea afacerii online România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

• Trebuie sa fie suplimentat cu vitamine (A, B, C, D, E si K)

• Trebuie sa contina carbohidrati, proteine, grasimi si minerale

• Trebuie sa contina alti nutrienti necesari bebelusului – amidon de orez, aminoacizi, fibre de soia etc.

In plus, laptele praf poate fi suplimentat cu diverse substante, care sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului si care sa echivaleze cu toate substantele nutritive din laptele matern.

Opti Pro – un mix optimizat de proteine, adica ratia dietetica de proteine, apropiata de laptele matern

Bifidus BL – culturi de probiotice

Fier

LC Pufa – un amestec echilibrat de DHA (acid decosahexanoic) si ARA (acid arahidonic), care scade riscul reactiilor alergice si ajuta la dezvoltarea sistemului nervos si a vederii

• Nucleotide – intra in compozitia ADN-ului si exista in laptele matern

Cum să alegi componente pentru baia ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Foto milk powder@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri