14 Aprilie 2021 publicat în Mami 3 share-uri

Planificată sau nu, sarcina reprezintă atât o experiență minunată, cât și una foarte imprevizibilă. În timp ce fiecare viitoare mămică va aborda diferit întreaga perioadă, există multe lucruri utile pe care le poți face pentru a te pregăti din punct de vedere mental și fizic pentru momentul mult așteptat: nașterea.

4. Conectează-te cu tine

A fi în conexiune cu organsimul și corpul tău poate fi cel mai mare sprijin în timpul nașterii. Există o mulțime de modalități de a lucra la acest lucru în timp ce ești însărcinată. Meditează, ascultă-ți gândurile, deconectează-te de la griji cel puțin o oră în fiecare zi. În acest mod, vei reuși să rămâi calmă, să-ți identifici fricile și să le poți rezolva.

Foto: De la AndreyUG /Shutterstock

5. Conștientizează-ți puterea interioară

Fii conștientă că poți face toate aceste lucruri - sarcina, nașterea, maternitate. Ai o capacitate mult mai puternică decât crezi, de aceea poți avea pe deplin încredere în tine! Nașterea este plină de tranziții, iar cea mai mare dintre toate este că devii mamă. Nu vei da naștere doar unei ființe, ci te vei transforma tu întru-totul.

Retail jobs

Ai grijă de tine pe toate planurile: fizic, mental și emoțional. Amintește-ți mereu că a fi puternică nu înseamnă a face mai mult, ci a face ce e necesar. Discută întotdeauna cu medicul tău și luând în considerare sfaturile de mai sus, cu siguranță vei avea o experiență ușoară a nașterii.

* Specialist în obstetrică-ginecologie, dr. Silviu Istoc este pasionat de chirurgia ginecologică minim invazivă și de medicina materno-fetală. Este șef de secție obstetrică-ginecologie în cadrul Medicover Hospital și coordonator al Compartimentului pentru Sarcină Incipientă. Cu o formare în Germania, Doctorul Silviu Istoc s-a întors acasă, pentru a ajuta pacientele din România, să aducă pe lume copii sănătoși.

Foto fr si main: De la Syda Productions /Shutterstock

Citeste si:
Limfocite crescute la adulti sau copii – ce inseamna
Limfocite crescute la adulti...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri