14 Decembrie 2023 publicat în Mami 11 share-uri

Seria de povesti de mama incepe cu povestea Madalinei despre a doua ei nastere, depresia in timpul sarcinii si adaptarea la o viata alaturi de un nou copil.

Scopul acestor povesti este de a impartasi informatii pretioase si sfaturi cu celelalte mamici din comunitatea Mami si Copilul care se pregatesc pentru o viitoare nastere sau sarcina.

Daca si voi doriti sa va spuneti povestea in cadrul acestei campanii, va rugam sa cititi acest articol.


Un articol scris de Madalina.

In luna februarie continuam sa merg la serviciu, iar in paralel, din cauza starilor neplacute pe care le aveam, urmam tratamentul cu pastile antidepresive pe care il aveam prescris de medicul psihiatru. Starile puteau fi si caracteristice unei sarcini, coroborat cu intarzierea menstruatiei din luna respectiva, m-a determinat sa fac un test de sarcina, test in urma caruia rezultatul a fost POZITIV.

Nu stiam cum sa reactionez – sa plang, sa ma bucur, imi era si frica pentru ca era vorba de un al doilea copil in vietile noastre, o noua minune, un nou inceput! Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Sursa foto: Jihan Nafiaa Zahri/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri