Acum ca familia a mai capatat un membru, incepi sa te gandesti daca merita sa te intorci la serviciu atunci cand concediul de maternitate se incheie sau sa ramani acasa pentru ca cel mic sa te aiba in permanenta in jurul lui.
Daca reincepi serviciul, sentimentele de vinovatie te vor cuprinde in fiecare dimineata cand iti vei vedea puiutul cu ochii scaldati in lacrimi, rugandu-te sa nu pleci.

Pe de alta parte, vei dori sa te simti si femeie in acelasi timp, vei dori sa te ocupi de cariera ta, sa socializezi cu diferite persoane si sa fii stimulata in permanenta din punct de vedere intelectual.


Inainte de a te hotara asupra vreunei optiuni ia o foaie de hartie si un pix si asterne veniturile si cheltuielile lunare si vezi cum se vor modifica ele daca tu fi casnica, iar daca vei alege sa te intorci la lucru, adauga la cheltuieli si salariul pe care va trebui sa-l platesti bonei care va avea grija de copil cat tu esti plecata.

Alegerea pe care trebuie sa o faci este dificila, dar analizand pe indelete situatia si cunoscandu-ti familia, vei sti ce trebuie sa faci astfel incat sa fie bine tuturor.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri