Stresul este ca o umbra care te urmareste peste tot.La munca sau acasa, mereu apar probleme. Ai grija deoarece stresul este un adevarat dusman pentru tine si pentru cei din jur, sa nu mai pomenim ca te poate imbolnavi. Echipa Kidz "sare" in ajutorul tau cu urmatoarele sfaturi:
3. Fa-ti timp pentru tine

Gandeste-te ca esti femeie si pentru asta, macar o data pe luna implineste-ti capriciile: mergi la cumparaturi, la coafor si la masaj. In acest fel te vei simti mai bine si respectul de sine va creste.

Asculta muzica preferata, mergi la o plimbare, citeste o carte care te intereseaza si asta fara sa fii intrerupta de copii sau sot care nu se descurca fara tine.

Rezerva macar o seara pe saptamana pentru intalnirea cu prietenele- distreaza-te si uita de griji!

4. Miscarea- izvor de energie

Mergi la inot sau la aerobic, iar daca nu ai timp fa ceva miscare acasa sau fa plimbari in aer liber. Miscarea face bine la silueta, organismul este oxigenat si astfel te vei simti mai bine in pielea ta.

5. Gandeste pozitiv

Buna dispozitie face minuni, iar gandurile negre vor zbura “cat ai zice peste”. Psihicul tau se va imbunatati , vei fi mai vesela si plina de viata, iar familia se va bucura de compania ta.

Un articol de Simona Prodanoiu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri