24 Iulie 2008 publicat în Mami 2 share-uri

De ce vara nu-i ca iarna si de ce nu ne simtim la 30 de ani ca la 20? Pentru ca 30 de ani este o varsta pe care fiecare dintre noi o priveste in mod diferit. Pentru unii varsta de 30 de ani reprezinta varsta maturitatii, pentru o parte din noi- a stabilitatii emotionale si financiare, momentul ideal de a-si pune visurile in practica, pentru o alta parte -clipa bilantului, sfarsitul tineretii si apusul vremurilor de zburdalnicie, iar pentru altii -iminenta izbucnirii unei crize personale.

Sunt ceea ce sunt pentru ca Eu exist pentru mine - Stii sa te apreciezi, emani si simti ca ai incredere in tine, poti discerne eficient intre ceea ce e bine si ceea ce este rau pentru tine. La 30 de ani experimentezi curajul asumarii propriilor decizii si inveti sa lasi in urma regretele. La 30 de ani descoperi ca iubirea de sine este drumul cel mai scurt si cel mai sigur catre iubirea de ceilalti.

Stii care iti sunt punctele forte si slabiciunile, iti cunosti limitele si capacitatile, stii ce vrei cu adevarat de la viata si stii ca de tine (si de nimeni altcineva!) depinde propria fericire. La aceasta varsta iti permiti luxul de a fi usor egoista, in sensul ca lupti cu toate puterile pentru indeplinirea visurilor si a obiectivelor personale. Cuvantul tau are valoare in fata celorlalti. Indulgenta si superioritatea cu care erai privita la 20 de ani s-au transformat in respect si egalitate. La 30 de ani, persoana ta conteaza enorm pentru tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole de pe Garbo.ro:

Minighid al celor mai practicate tratamente anticelulitice

Meniu de vara pentru o nunta perfecta

Superstitii... de la oameni adunate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri