IN ACEST ARTICOL:
Alimentatia a fost in ultima vreme tot mai suspusa unor numeroase studii medicale pentru a se observa importanta acesteia in incidenta unor boli sau in preventia lor. Alimentatia reprezinta principala sursa de nutrienti si baza metabolismelor, astfel ca un tesut care nu primeste nutrientii de care are nevoie nu va mai functiona optim atunci cand mecanismele sale compensatorii se epuizeaza. Asa apare boala, scade imunitatea, sunt activate oncogene si apar cancere, organismul imbatraneste etc. Sa nu uitam ca nu avem nici macar o celul in corp care sa functioneze independent ci numai interdependent de foarte multi factori (hormoni, presiune osmotica, hidratare, circulatie, oxigenare, nutrienti, factori de crestere etc.), astfel ca orice mica afectiune sau disfunctie a unui tesut/organ/aparat va interfera cu intreg organismul si va avea impact asupra tuturor tesuturilor si organelor coprului. Altfel spus, nicio boala nu vine singura.

Drojdia de bere

Drojdia de bere aproape ca este un aliment minune pentru sanatate sau pentru vindecarea unor boli. Este foarte bogata in vitamine (mai ales cele din complexul B), in proteine si in numeroase substante biologic active. Drojdia de bere este deja un aliment introdus in tratamentul unor boli cronice, spre exemplu dietele cu drojdie de bere au dus la cresterea tolerantei la glucoza in cazul diabeticilor, la reducerea bolilor si afectiunilor nervoase (vitaminele din complexul B sunt foarte importante pentru sistemul nervos si pentru maduva hematopoetica, cea care produce elementele figurate ale sangelui ca globule albe implicate in imunitate, globule rosii care asigura oxigenarea tesuturilor etc.). Astfel drojdia de bere intensifica functia sistemului imunitar, previne bolile de sange si anemia. Drojdia de bere este utilizata in scopul vindecarii sau ameliorarii unor afectiuni digestive, hepatice, inflamatorii, nervoase, in ateroscleroza si in cazul obezitatii. Daca doriti sa urmati o dieta sanatoasa pentru a elimina surplusul de kilograme puteti introduce in regim drojdia de bere.
Drojdia de bere este un bun protector hepatic, contribuind la prevenirea degenerarii celulei hepatice si la revitalizarea functiilor acesteia. Continutul ridicat de glutation asigura o crestere a rezistentei organismului la intoxicatiile cu xenobiotice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri