Sunt unele lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand decideti sa urmati o dieta daca doriti ca aceasta sa dea rezultate. In primul rand trebuie sa fiti constienti ca orice dieta trebuie corelata cu sanatatea. Astfel regimurile care mizeaza pe infometare sau sunt foarte limitante din punct de vedere al varietatii alimentare cu siguranta va vor afecta sanatatea, iar un organism bolnav nu mai poate fi controlat in sensul in care va doriti.

4. Nu intampinati mesele cu un apetit devorant
Daca simtiti o usoara senzatie de foame si nu sunteti la ora mesei mai bine luati o gustare saraca in calorii si mica. Va va potoli senzatia de foame. Daca insa veti astepta ora la care v-ati propus sa mancati riscati sa va asezati la masa cu un apetit devorant si sigur veti consuma alimente cat pentru cateva mese, depasind cu mult numarul de calorii pe care v-ati propus sa-l consumati.

5. Mentineti sau cresteti masa musculara
Masa musculara este o mare consumatoare de energie. Asa se explica poate ca barbatii isi mentin mai usor greutatea normala, macar pana la o anumita varsta, avand o masa musculara mai mare decat a femeilor, aceasta crescandu-le metabolismul bazal. Asadar incercati sa dati formele armonioase ale corpului prin masa musculara. Silueta nu este suficienta pentru frumusete, o piele lipsita de tonicitate si un corp fara contururi musculare usoare nu este la fel de atragator. Asadar alaturati dietei si un program de exercitii fizice care nu doar va vor ajuta sa va recapatati mai repede silueta si sa aveti contururi corporale frumoase, ci soprtul reprezinta si un adevarat aliat al sanatatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cele cinci secrete ale longevitatii

Cum sa slabesti focalizat in zona coapselor si feselor

5 plante medicinale pentru slabit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri