30 Iulie 2010 publicat în Mami 13 share-uri

Celulita afecteaza in special femeile, indiferent de varsta sau de greutate, putand fi prezenta atat la cele slabe cat si la cele care prezinta un surplus de kilograme. Cauzele celulitei sunt complexe si sunt legate in special de stilul de viata.

Sportul

Faceti sport in fiecare zi, chiar daca nu sunteti adeptele exercitiilor fortifiante. Incercati ca macar cateva strazi spre birou sa le parcurgeti pe jos ci nu cu masina, sa nu folositi liftul indiferent de numarul etajului, sa alergati macar in week-end si sa faceti cateva exercitii de aerobica macar sambata si duminica daca nu chiar zilnic. Sportul dreneaza zona afectata de celulita si este esential pentru a scapa de nedorita “coaja de portocala”.

Masajul

Nu este obligatoriu sa apelati la masajul celulitic, de fapt orice tip de masaj, chiar si automasajul, intensifica drenarea locala. Puteti folosi in acelasi timp pentru masaj lotiuni anticelulitice, intensificand astfel efectul.

Atentie la haine

Pantalonii stransi pe corp favorizeaza aparitia celulitei fiindca impiedica intoarcerea venoasa la nivelul picioarelor. Astfel se produc edeme, picioarele se umfla si se formeaza un mediu de staza (stagnant) propice dezvoltarii celulitei.

Metodele naturale


Adaugati “tratamentelor” de mai sus si metodele naturale anticelulitice. Puteti folosi in fiecare seara comprese cu ceai de soc si iedera pe care le tineti jumatate de ora pe zonele afectate de celulita. Va recomandam sa cititi articolele:

3 tratamente anticelulita cu ceai verde
5 Uleiuri esentiale in tratamentul anticelulitic
Dieta anticelulitica
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri