Atunci cand devii mamica multe din stilul tau de viata se vor schimba. Timpul si mai ales interesul pentru tine scade fiindca in primplanul atentiei tale se gaseste copilul. Insa cum ramane cu vremurile cand mergeai des in magazine, iti vopseai parul la fiecare trei saptamani, erai mereu in trend si te bucurai de o silueta de vis?
- Prepara un recipient spray mare (care initial a fost pentru ulei de masaj de exemplu) in care amesteci: zeama de la doua lamai, doua linguri de miere, 8 linguri de ulei de masline, o sticluta de ulei de ricin, o sticluta de vitamina A uleioasa, 5 fiole de vitamina E (se propcura de la farmacie). Toate acestea se amesteca si dupa fiecare spalare ai voie sa iti dai pe par intre doua si trei pufuri, in functie de lungimea firului, apoi piaptana parul cu o perie foarte deasa. Aceste ingrediente vor actiona pana la urmatoartea spalare si iti vor face praul rezistent si matasos. Metoda nu dureaza mult, doar atunci cand faci amestecul poti spune ca pierzi putin din pretiosul tau timp;
- Alege cateva clame de par simple, cu linii frumoase, a caror culoare se potriveste cu cea a parului tau. Nu alege culori stridente ci cat mai naturale si prinde-ti parul in orice fel numai intr-o coada simpla nu. Nu folosi elasice de par, nu sunt tocmai estetice.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează


5. Mainile

Ingrijeste-ti mainile, chiar daca mai toata ziua trebaluiesti si le tii in apa. Foloseste crema de mai multe ori pe zi si ingrijeste-te ca manichiura sa arate impecabil, chiar daca nu folosesti intotdeauna oja.

Aceste sfaturi simple te vor ajuta sa iti mentii o imagine impecabila si sa iti recapeti silueta. Nu neglija tinuta prin casa pe care o ai in fata sotului tau, chiar daca este una decenta, trebuie sa fie extrem de feminina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri