Planul de nastere pe care si-l poate pregati gravida pentru a-i da incredere in propriile forte o ajuta astfel sa constientizeze si totodata sa se pregateasca pentru momentul nasterii si trebuie discutat cu personalul medical. In acel moment se prezinta avantajele si dezavantajele alegerii spre care tinde viitoarea mama

Comunicat de presa

Experienta legata de aducerea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei, astfel ca amintirea acestui fapt este pregnanta. Echipele maternitatilor Regina Maria incurajeaza nasterea naturala datorita beneficiilor multiple pe care le prezinta.

Mamele devin atasate de copilul lor inca din viata intrauterina. Modificarile fizice se instaleaza de la sine: colul se inmoaie, contractiile devin notificabile. Pe masura ce se apropie de termen, gravida isi pierde rabdarea, ii scade energia astfel incat cunoasterea schimbarilor fiziologice care se produc pentru pregatirea travaliului ii confera un plus de incredere.

Planul de nastere pe care si-l poate pregati gravida pentru a-i da incredere in propriile forte o ajuta astfel sa constientizeze si totodata sa se pregateasca pentru momentul nasterii si trebuie discutat cu personalul medical. In acel moment se prezinta avantajele si dezavantajele alegerii spre care tinde viitoarea mama. Se asigura astfel instiintarea personalului medical asupra asteptarilor gravidei si totodata ajuta la rezolvarea inadvertentelor dintre asteptarile gravidei si practica medicala, instiintand astfel ca circumstantele pot fi schimbate de evolutia medicala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce ar trebui să apelăm la un peeling chimic și care sunt problemele de ten care pot fi tratate cu un astfel de tratament? Ne răspunde medicul dermatolog Adelina Vasilescu Dianu Specialiștii recomandă: ulei de argan pentru un păr de revistă Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti 

Iata care sunt beneficiile multiple in cazul nasterii naturale:

1. Gravidele se pot misca in timpul travaliului, pot merge la baie isi pot schimba pozitia pentru a-si putea controla mai bine durerile.

2. Isi pot controla reflexele astfel incat pot impinge mai bine si expulzia poate fi
mai rapida.

3. Practic, durerea din timpul travaliului ghideaza mama sa-si modifice pozitia astfel incat sa-i atenueze durerea, ajutand astfel la pozitionarea fatului in canalul de nastere.

4. Recuperarea dupa nasterea naturala este rapida, gravidele putandu-se deplasa dupa doar doua ore de la nastere.

5. Gravidele care au un travaliu prelungit pot beneficia de analgezie peridurala pentru a se relaxa inainte de expulzie, moment in care gravida se implica activ

6. Daca exista temeri legate de nastere si de travaliu, acestea pot interfera cu, complianta gravidei in timpul travaliului. Asadar, analgezia o poate ajuta sa scape de anxietate asigurandu-i un confort in timpul contractiilor.

Health Labs Care, brand-ul polonez de suplimente alimentare, este acum și în România! Poți beneficia de implant dentar dacă suferi de parodontoză, osteoporoză, diabet sau bruxism? Află informații prețioase despre implanturile dentare de la medicul specialist Miopia – boala care limitează orizonturile, dar care privește către generațiile următoare

Multe mame aleg nasterea naturala, insa exista o serie de factori de care trebuie sa se tina cont pentru aceasta alegere: asteptarile personale ale mamei, suportul pe care il primeste, calitatea relatiei medic- pacient, implicarea ei in decizia luata.

Pentru pregatirea travaliului si a nasterii propriu-zise trebuie indeplinite cateva conditii. In primul rand, mama trebuie sa aiba incredere in propriile forte, trebuie sa aiba posibilitatea de a gasi confort pe parcursul travaliului, sa beneficieze de suportul familiei, al prietenilor si al personalului medical.

Dr. Rahimian Hadi, medic primar Obstetrica - Ginecologie

Informatii furnizate de Regina Maria


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri