30 Iulie 2012 publicat în Preconceptie 20 share-uri

6 Metode extrem de utile pentru femeia care doreste sa devina mama. Sarcina, in perioada fertila, este evenimentul major pentru care luna de luna organismul tau face multe "pregatiri".

Cum sa faci baiat prin metoda Shettler?

In primul rand trebuie monitorizata ovulatia, prin metodele pe care le va indica medicul ginecolog. Apoi, in ziua cu pricina va trebui sa intretineti contacte sexuale cu partenerul de viata. Astfel, posibilitatea sa faceti baiat este foarte mare.

De ce aceasta? Pentru ca spermiile cu cromozom Y, fiind mai usoare, mai mici si mai rapide, vor migra mult mai repede catre ovul, fecundand-ul inainte ca spermatozoizii X sa ajunga la ovul si astfel copilul va fi baiat.

Apare insa un risc ce este legat de sensibilitatea spermiilor cu cromozom Y, astfel ca sanatatea si igiena organelor genitale atat la femeie cat si la barbat trebuie sa fie perfecte.

Shettler a sustinut aceasta legatura intre ovulatie, morfologia spermiilor si momentul intretinrii actului sexual, creand astfel o teorie de conceptie bine motivata si explicata, dar cu limitele ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Iti recomandam sa citesti si:

Cum sa faci baiat prin metoda Shettles

Cum sa faci fetita prin metoda Shettles

7 metode ca sa faci fetita

6 metode ca sa faci baiat

Dieta

Oxford si Exeter au monitorizat obiceiurile alimentare a peste 700 de femei care urmau sa conceapa un copil. Pentru a concepe un baiat mamica trebuia sa urmeze indicatiile emise de cercetatori cu cel putin o luna inainte de a concepe.

  • Ea trebuia sa aiba mese copioase, cu cat mamica va consuma mai multe calorii, cu atat creste sansa de a concepe baiat.
  • Femeile care consuma alimente bogate in potasiu, cum sunt bananele spre exemplu, dar si in vitamine precum C, D, B12 au mai multe sanse de a face un baiat.
  • Este foarte important pentru mamicile care doresc sa conceapa un baiat sa nu sara peste micul dejun si sa manance zilnic cereale. Se pare ca o dieta stricta si mai saraca in calorii influeneteaza sexul feminin al copilului, asa se explica poate de ce in tarile dezvoltate unde majoritatea femeilor tin diete sau se infometeaza se nasc tot mai rar baieti.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare
  • Consumul de glucide se pare ca influenteaza insa nasterea fetitelor.
  • Mancarurile cat mai putin sarate, precum si consumul de carne rosie favorizeaza conceperea unui baiat.

Iti recomandam sa citesti si:

Dieta pentru a concepe baiat

Foto: Shutterstock.com

Autor: Ioana Paunescu

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri