16 Mai 2008 publicat în Preconceptie 2 share-uri

Inainte sa incepi incercarile pentru a ramane insarcinata probabil ca erai convinsa ca pentru a avea un copil este nevoie doar de putin sex. De fapt, putine cupluri raman insarcinate chiar de la prima incercare, iar multe cupluri se confrunta cu probleme cand vine vorba de conceperea unui copil.

Inainte sa incepi incercarile pentru a ramane insarcinata probabil ca erai convinsa ca pentru a avea un copil este nevoie doar de putin sex. De fapt, putine cupluri “raman insarcinate” chiar de la prima incercare, iar multe cupluri se confrunta cu probleme cand vine vorba de conceperea unui copil.

Studiile au aratat ca femeile care sunt stresate si ingrijorate in privinta conceptiei au mai putine sanse sa ramana insarcinate decat femeile care isi fac mai putine griji.

Femeile care sunt sub tratament pentru fertilitate si isi fac griji in mod constant in privinta aspectelor medicale ale problemei, in privinta lipsitului de la serviciu sau a situatiei financiare au sanse mult mai mici de a avea curand un copil.

Daca esti in aceasta situatie, iata cateva sfaturi utile pe care le poti folosi daca vrei ca testul de sarcina sa apara in sfarsit, dupa lungi incercari, pozitiv:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

1. Documenteaza-te

Citeste si afla cat mai multe lucruri despre anatomia organelor genitale, despre ovulatie, ciclul menstrual si hormoni. Daca vei sti mai multe despre toate acestea si care sunt zilele tale fertile, te vei simti mai stapana pe situatie.

2. Fii rabdatoare

Fii rabdatoare, deoarece pentru a avea un copil este nevoie si de putin efort, chiar daca sunteti un cuplu sanatos.Incearca in continuare si asteapta calma ca testul de sarcina sa se pozitiveze. Daca ai mai putin de 35 de ani si incerci sa ai un copil de 2 ani, abia atunci trebuie sa consulti un medic specialist in probleme de fertilitate.

3. Nu transforma totul intr-o obsesie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri