Atunci cand, insa, din diferite motive decizi ca nu este momentul sa fii mamica, sau, si mai rau, habar nu ai ce iti doresti, cele 3 minute (in cel mai bun caz) pe care trebuie sa le astepti pana cand sa poti vedea rezultatul, poti fi cele mai lungi din viata ta.
Atunci cand, insa, din diferite motive decizi ca nu este momentul sa fii mamica, sau, si mai rau, habar nu ai ce iti doresti, cele 3 minute (in cel mai bun caz) pe care trebuie sa le astepti pana cand sa poti vedea rezultatul, poti fi cele mai lungi din viata ta.

Testele de sarcina

Aceste teste sunt probabil cea mai utila si mai simpla metoda de verificare a unei eventuale sarcini. Acestea functioneaza dupa acelasi principiu: depisteaza in urina un hormon (gonadotrofina corionica) care incepe sa fie secretat la aproximativ sapte zile dupa fecundatie.

Metoda de utilizare este simpla: Daca in urma unui act sexual neprotejat (sau protejat, dar fara prea mare succes) crezi ca ai putea fi insarcinata, cel mai la indemana este sa cumperi de la orice farmacie un test de sarcina(pretul este de aproximativ 60.000-70.000 lei vechi - nu stiu nici acum cate zerouri sa tai...). Instructiunile de folosire sunt cat se poate de clare: trebuie sa recoltezi o proba de urina intr-un recipient (de preferinta steril - si acesta se poate cumpara de la farmacie) si apoi, in functie de tipul testului, sa pui cu pipeta pe un dispozitiv special cateva picaturi de urina. Dupa trei minute poti incepe sa numeri liniutele ce apar pe dispozitivul respectiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rezultatele...

In general rezultatele posibile sunt in numar de trei:

1. o singura liniuta - cel mai probabil nazbatiile tale nu au avut nici un rezultat. Desigur, daca iti intarzie menstruatia, este indicat sa faci o vizita ginecologului pentru ca testele de sarcina nu sunt 100% sigure.

2. doua liniute - poti incepe sa cauti un nume potrivit pentru viitorul tau copil pentru ca, cel mai probabil, esti insarcinata. Este recomandata o vizita la ginecolog cat mai curand posibil.

3. nicio liniuta - sarmana nenorocoasa... indiferent cate liniute iti doreai sa vezi, tu ramai in asteptare. Daca dupa 3, 4 minute, 3 ore, 30 de ore samd nu ai observat nici o modificare atunci va trebui sa iti repeti testul. De ce? Pentru ca fie nu ai urmat corect instructiunile de folosire, fie te-ai grabit sa iti faci testul inainte ca acesta sa poata fi relevant.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Dupa cat timp de la contactul sexual buclucas poti face testul de sarcina?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri