16 Mai 2008 publicat în Preconceptie 2 share-uri

Inainte sa incepi incercarile pentru a ramane insarcinata probabil ca erai convinsa ca pentru a avea un copil este nevoie doar de putin sex. De fapt, putine cupluri raman insarcinate chiar de la prima incercare, iar multe cupluri se confrunta cu probleme cand vine vorba de conceperea unui copil.

Incearca sa nu devii obsedata de idee. Astfel timpul va trece mai greu, iar relatia de cuplu s-ar putea inrautati, sexul transformandu-se intr-o obligatie plictisitoare si nu va mai fi o placere. Cateodata poate ar fi mai bine sa luati o pauza amandoi de la intregul proces al incercarii de a avea un copil, sau poate fi interesant sa diversificati putin atmosfera folosindu-va imaginatia, in timp ce faceti dragoste.

4. Rasfata-te

Sa incerci sa ramai insarcinata poate fi o adevarata provocare- ai parte de sperante desarte, dezamagiri si emotiile asteptarii. Fii indulgenta cu tine si rasfata-te, altfel o poti lua “razna”. O sedinta la coafor, manichiura si pedichiura, masaj sau tratament cosmetic, o masa copioasa plina numai cu bunatati. Aceste mici placeri te vor face sa te simti mai bine si sa iti recapeti fortele pentru o noua luna plina de sentimente contradictorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

5. Gandeste pozitiv

Nu deveni obsedata de faptul ca trebuie sa ai copii si fricoasa ca nu ramai insarcinata. Fii optimista si rabdatoare. Buna dispozitie face minuni, iar gandurile negre vor zbura “cat ai zice peste”. Psihicul tau se va imbunatati , vei fi mai vesela si plina de viata, iar partenerul se va bucura de compania ta placuta.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri